El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros, ensorrat: «Va perdre la vida atropellat per un tren»

El col·laborador de 'Sálvame' va explicar els fets en directe

La crua realitat dels 'sense sostre' està d'actualitat després del pas de la borrasca 'Filomena' per gran part d'Espanya. Per exemple, en comunitats autònomes com Madrid, Aragó o Castella la Manxa, les mínimes han baixat per sota dels 15 graus, fent molt difícil la vida sense un sostre on protegir-se.

Alonso Caparrós, a col·lació del tema, va confessar ahir a 'Sálvame' com va viure una de les etapes més dures de la seva vida en què va passar gana: «La gent és molt cruel. La societat és molt cruel», afirmava el col·laborador de Telecinco. Kiko Matamoros, sense articular paraula en cap moment, escoltava amb atenció a Alonso Caparrós i no podia evitar emocionar-se amb el seu trist testimoni dels temps passats en els quals va patir tant.

El veterà col·laborador, amb els ulls vermells, va voler compartir amb l'audiència del programa el dur episodi que va patir un familiar seu en una situació similar: «Se m'ha trencat la veu parlant d'això...», deia Kiko alhora que confessava que és un «problema social importantíssim» en el temps que vivim.

«El meu cosí va acabar fatal, el va atropellar un tren, va perdre una cama...»

«M'he recordat d'un familiar que va viure una situació extrema com la que estem parlant, un cosí germà meu», afirmava deixant veure l'enorme afecte que li professava. Kiko Matamoros va narrar com el seu cosí «va acabar fatal, el va atropellar un tren, va perdre una cama...», sentenciava mentre relatava als seus companys que per desgràcia va morir ja fa molts anys.

Parlant sobre la importància de la família amb persones en situacions extremes com la viscuda pel cosí de Kiko, el col·laborador va aclarir tots els dubtes assegurant que en tot moment van voler ajudar-lo, però el seu problema era més gran que el simple fet de viure al carrer. A poc a poc, Kiko anava esfondrant-se en recordar el que va succeir amb el seu cosí, mort fa un temps, però encara present en la memòria del col·laborador.

«Estic fotut», va confessar Matamoros sobre el seu cosí difunt

«Deia molt bé Caparrós que normalment hi ha un problema anterior de caràcter psicològic i és complicadíssim. Hi ha situacions en què les famílies s'arriben a saturar perquè no hi ha una resposta», es lamentava Matamoros, que va passar una tarda molt complicada aquest dimarts al plató de 'Sálvame'.

Com a final de la història, el col·laborador de Telecinco va voler apuntar alguna cosa més i va confessar que no fa molt va parlar amb el seu fill per veure com es trobaven. «Estic fotut», confessava Matamoros, embargat d'emoció i incapaç de seguir parlant sobre la dura situació viscuda pel seu familiar.

Tarda nefasta per Kiko Matamoros a 'Sálvame'

A més d'aquest moment punyent que va deixar a tots els col·laboradors del programa en silenci, Kiko Matamoros va viure aquest dimarts un desagradable incident en una connexió de l'espai que presenta Jorge Javier Vázquez amb el reporter Sergi Ferré.

Mentre el reporter realitzava una connexió en directe, un grup de joves es ficaven en el pla per carregar contra Kiko Matamoros. Així mateix, aquests joves el van insultar a crit de «fill de...», i li van recordar que pagués «a Hisenda».

El reporter de 'Sálvame', que es trobava en les proximitats del restaurant de Javier Tudela, fill de Makoke i ex de Kiko Matamoros, va haver de viure aquest lamentable incident en ple directe.

La resposta de Kiko no es va fer esperar des de plató: «A aquests els hi haurà manat el pare», va afirmar sobre Javier Tudela pare, primer marit de Makoke, que és l'amo de l'edifici on s'ubica el restaurant del seu fill a la localitat madrilenya de Majadahonda. En relació amb els seus deutes amb Hisenda, el col·laborador va sentenciar: «No et preocupis, que en això estem».