Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'

'El Lobo' i 'la mujer perfecta', els 2 primers solters de 'La Isla de las Tentaciones 3'

El programa de Telecinco començarà la seva emissió molt aviat

Després del gran èxit de les dues primeres edicions, 'La isla de las tentaciones 3' està a punt de tornar a Telecinco, i 'Mediaset' ha decidit que és l'espai perfecte per a repuntar l'audiència, després del fracàs de 'La Casa Fuerte 2'.

I precisament perquè la seva tornada és imminent, ja han començat a revelar-se els nois i noies solters que exerciran com a 'temptacions' per a les parelles participants. De fet, concretament, s'acaben de donar a conèixer dos dels concursants.

Primer solter: 'El Lobo'

A través de les xarxes socials del programa i de la pàgina oficial s'ha descobert el nom del primer solter. Es tracta d'Isaac Torres, que està disposat a trobar l'amor en aquest programa. Segons s'ha sabut, aquest jove té 25 anys, és de Barcelona i és tot un 'influencer', ja que només cal veure que compta amb més de 370.000 seguidors a Instagram.

A aquest noi li fascina el món de la moda i cuida molt la seva imatge. Així mateix, cal destacar que va participar a 'MTV Super Shore 3', a més de la participació en el programa presentat per Sandra Barneda. En la seva presentació com a 'temptació' ha manifestat: «Tothom em coneix com 'El Lobo'. I vull trobar, per fi, la meva Caputxeta».

A les xarxes socials si alguna cosa ha aconseguit cridar l'atenció dels futurs espectadors de 'La isla de las tentaciones 3', és que s'assembla a un famós, en concret, li han trobat força similituds amb Gerard Piqué, el defensa del FC Barcelona.

Segona soltera: 'La dona perfecta'

A més d'Isaac, s'ha revelat que entre les solteres que viuran amb els nois que entren en parella està Carla Divinity, de 28 anys i també de Barcelona. Li encanta presumir d'imatge explosiva a les xarxes socials, on és 'influencer' i compta amb uns 77.000 seguidors. Es presenta molt guerrera i amb una alta autoestima, ja que ha arribat a manifestar: «Em considero la dona perfecta. Necessito un home que s'atreveixi a conèixer-me».

Les seves paraules no han deixat indiferent a cap seguidor del programa, tant és així que són molts els que no han dubtat a compartir les seves primeres impressions sobre ella a Twitter. Mostra d'això són missatges com aquests:

  • «Si és tan perfecta, per què es tenyeix els cabells?».
  • «Amb aquest ego, que la conegui el seu pare».
  • «Perfecta diu? Jajajaja. Aquesta serà la ridícula de l'edició».
  • «I aquestes 'influencers' tenen estudis i cultura general per considerar-se perfectes?».

Les parelles enamorades de 'La isla de las tentaciones 3'

De moment, aquests són els dos únics solters que s'han revelat i que jugaran un paper essencial en el programa, així que caldrà esperar per conèixer la resta. El que ja sí que se sap són les parelles que han decidit posar a prova la seva història d'amor.

La primera és la formada per Diego i Lola. La seva història d'amor va començar al programa 'MYHYV', on es van conèixer i van iniciar una relació que fa tres anys que dura. I ara han decidit anar al programa perquè ella pugui superar la manca de confiança en ell.

La segona està formada per Hugo i Lara. A ell el vam conèixer per la seva participació a 'GH 15', on va concursar amb la seva cabra, i ella ens és absolutament desconeguda. Ambdós volen posar a prova el seu amor abans de prendre la decisió de tenir un fill.

La tercera parella està formada per Jesús i Marina, de Sevilla, que fa cinc anys que van iniciar la seva relació. Sembla que la seva relació és molt sòlida, però han volgut viure l'experiència.

La quarta parella, formada per Manuel i Lucía, és de Puerto Real, i la seva història d'amor fa també tres anys que dura. No obstant això, han passat per mals moments, a causa, per exemple, d'una infidelitat per part d'ell.

I per últim, tenim Raúl i Claudia. Ells reconeixen que van començar vivint una relació oberta, però aquesta va cansar la jove i ell va decidir tancar-la. Malgrat tot, hi ha falta de confiança entre ells, així com gelosia.

Després de revelar-se els dos primers solters i les cinc parelles que han decidit afrontar aquesta nova aventura, la nova edició promet.