Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

La crítica sobre el que va fer Rocío Carrasco quan estava embarassada de David

Acusada per algú del seu entorn familiar

Des que Rocío Flores va decidir participar en l'última edició de 'Supervivientes', està en la diana de la premsa del cor. De fet, el seu personatge crida l'atenció perquè no manté cap mena de relació amb la seva mare, Rocío Carrasco

És cert que la jove ha intentat reprendre el contacte amb la seva mare, però no ho ha aconseguit. Rocío Carrasco segueix sense voler saber res de la seva filla ni del seu altre fill, David Flores. La nul·la relació entre mare i fills ha estat molt comentada a la televisió, i són molts els col·laboradors que entenen l'actitud de Rocío Carrasco. No la comprenen i tampoc saben quines són les seves raons, ja que no s'ha pronunciat al respecte. 

No obstant això, 'Cotilleo.es' ha explicat els motius pels quals Carrasco no vol saber res de la seva filla. 

Els conflictes familiars

Segons 'Vanitatis', l'any 2013 el Jutjat de Menors número 4 de Madrid va condemnar a Rocío Flores per diversos delictes contra la seva mare; sis mesos de llibertat vigilada i una ordre d'allunyament. Va fixar una sentència contra Rocío Flores per un episodi ocorregut en 2012 i també per maltractaments habituals. Sobre aquest últim fet, va exposar que els maltractaments van durar «aproximadament tres anys i de forma reiterada».

És més, també va ser condemnada per «amenaces i injúries». A més, segons 'Cotilleo.es', la filla es dirigia a la seva mare amb les següents paraules: «Ets una porca. No ets la meva mare, la meva mare és la dona del meu pare».

No obstant això, l'acusació més greu de Rocío Flores va ser: «Donaves puntades de peu a la teva panxa quan estaves embarassada de David. Tinc ganes de trencar-te la cara». Això sense passar per alt que també va arribar a dir-li, segons la sentència: «Porca, puta. El meu pare tenia raó. Ets una maltractadora psicològica. A aquesta casa no em porten ni la policia, ni el jutge, ni el teu pare ni la mare que estan sota terra».

Rocío Flors plora
Rocío Flores va ser declarada culpable de diversos delictes contra la seva mare | Telecinco

El dia que va marcar un abans i un després en la relació mare i filla

En la sentència es fa esment d'un succés que va tenir lloc el 27 de juliol de 2012 a la casa familiar. Mare i filla eren a la cuina, van discutir per una nectarina i això va generar una gran baralla. Tal com informa la sentència que va publicar 'Vanitatis', Flores «va colpejar-la, arribant fins i tot a tirar-la a terra per, posteriorment, seguir colpejant-la, donant-li diverses puntades de peu».

El resultat d'aquesta situació va ser que la filla de Rocío Jurado va acabar amb contusions, edemes als canells i a la cuixa i fins i tot un hematoma en un dels dits del seu peu dret.

Tot i això, Flores va voler declarar-se víctima i va anar a la caserna de la Guàrdia Civil per denunciar a la seva mare per un delicte de maltractaments. No obstant això, segons sembla, els testimonis i l'informe hospitalari de Rocío Carrasco es van girar en contra seva. Rocío Flores va ser condemnada amb una sentència que el seu pare va intentar recórrer sense èxit.

Des de llavors, mare i filla no tenen cap relació. Ara bé, amb tota aquesta informació, ara podem entendre millor el comportament de Rocío Carrasco