Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

La 'bomba' sobre la relació d'Andrea Janeiro que farà tremolar Belén Esteban

La relació a distància podria estar en la corda fluixa

Andrea Janeiro sempre ha deixat clar que, a diferència de la seva mare, ella vol estar fora del focus mediàtic. És per això que l'any 2017 va decidir traslladar-se al Regne Unit, on va començar una relació amb la seva actual parella, Daniel Wozza.  

El passat mes de desembre, van fer oficial la seva relació a les xarxes socials. «Té una relació amb Andrea Esteban», va assenyalar Daniel en el seu perfil de Facebook. Ara, els dos joves han volgut fer un pas més i han compartit públicament que mantenen una relació oberta. «Té una relació oberta amb Andrea Esteban», ha marcat Daniel Wozza a les seves xarxes socials.

Captura de Facebook de Daniel Wozza, nuvi d'Andrea Janeiro
Mur de Facebook de Daniel Wozza | Facebook

D'aquesta manera, han deixat clar que malgrat estar junts des de fa dos anys, no tenen exclusivitat entre ells. Per tant, poden fer el que vulguin amb altres persones. 

Andrea Janeiro no vol formar part del món mediàtic de la seva mare, però mai ha amagat al seu xicot i sempre s'ha mostrat feliç en les fotografies que ha publicat amb Daniel Wozza a les seves xarxes socials. Tanmateix, Belén Esteban sempre ha dit que està molt feliç amb la parella de la seva filla i fint i tot va fer-li un petit homenatge al programa 'La última cena'. «Dedico el plat al meu gendre anglès», va dir la col·laboradora de 'Sálvame' durant la vetllada.

La pandèmia, el motiu de la seva relació oberta?

Encara que desconeixem si mantenen una relació oberta des del principi, la pandèmia de la Covid-19 i les seves restriccions podrien haver estat el motiu.

Amb les restriccions imposades per la Covid-19, els estudiants universitaris del Regne Unit estudien de forma telemàtica, almenys, fins al pròxim mes de febrer. És per això  que Andrea Janeiro podria no tornar-hi fins aleshores i aquest podria haver estat el detonant perquè ella i el seu xicot hagin decidit obrir la seva relació.

Daniel, un dels motius pels quals Andrea Janeiro va deixar Espanya

Tot i que la filla de Belén Esteban va decidir traslladar-se al país britànic per allunyar-se de l'opinió pública i, a més, estudiar locució de ràdio, també ho va fer per estar més a prop de la seva parella.  

Es van conèixer durant unes vacances d'estiu en una platja de Benidorm (Alacant), on va sorgir l'amor, però desafortunadament, el jove britànic va haver de tornar a Birmingham (Regne Unit). D'aquesta manera, Daniel Wozza es va convertir en un gran factor perquè la filla Belén Esteban es decantés pel país britànic com a lloc on mantenir-se allunyada del focus mediàtic espanyol. Així doncs, actualment, Andrea Janeiro està estudiant la carrera de locució de ràdio al Birmingham Metropolitan College.

Tot i que Daniel va fer el servei militar quan era adolescent i va rebre el títol per la seva tasca en l'exèrcit, el jove va voler allunyar-se d'un futur envoltat d'armes i demostrar-li a la filla de Belén Esteban el seu amor. Per aquest motiu, va matricular-se a la mateixa universitat que Andrea Janeiro. Malgrat això, ara la relació podria estar en la corda fluixa.