Diego Matamoros i Carla Barber en una foto molt amorosos

Carla Barber, xicota de Diego Matamoros, ingressada d'urgència a l'hospital

Ensurt de la 'influencer' mentre esquiava

Carla Barber, doctora i 'influencer', ens ha donat un bon ensurt. La parella de Diego Matamoros ha publicat una fotografia a l'hospital després de patir un accident mentre esquiava. La 'influencer' ha deixat en xoc als 800.000 seguidors que té a Instagram, que li han enviat missatges d'ànims abans de la seva entrada a quiròfan.

Carla Barber ha de passar pel quiròfan

Carla Barber ha estat l'encarregada de comunicar la notícia a través de les seves xarxes socials, on ha publicat un extens text per explicar l'accident que ha patit durant la seva escapada d'hivern. En aquesta ocasió, la parella ha decidit anar de vacances a l'estació d'esquí Baqueira Beret, situada a la Vall d'Aran, al Pirineu català.

Aprofitant la gran nevada que ens ha deixat el temporal Filomena, Carla Barber i Diego Matamoros han volgut practicar un dels seus esports preferits. Ara bé, no s'esperaven patir un accident i haver de tornar a Madrid

«Just en l'última baixada, quan ja acabava d'esquiar per tornar a Madrid, vaig caure. Vaig tenir mala sort perquè un dels esquís em va donar un cop sec a la cama esquerra... », ha detallat la doctora a un 'stories' publicat en el seu compte d'Instagram.

Carla Barber va acabar amb la tíbia fracturada, una dolorosa lesió que l'ha obligat a passar pel quiròfan. «Hola nois, ahir a la tarda vam tornar a Madrid. Vaig tenir un accident a la pista d'esquí i estic a l'hospital amb la tíbia fracturada. M'ha fet molt mal, però gràcies a Déu estic bé», ha escrit la doctora aquest dimarts al peu de foto d'una fotografia a l'hospital. 

La fractura tibial que la mantindrà de baixa laboral

La 'influencer' ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors amb un gran somriure. «Aquesta tarda m'operen la cama i en un parell de dies, si tot va bé, podré tornar a casa. Estic bastant animada i amb ganes de recuperar-me aviat», ha explicat la parella de Diego Matamoros.

Per finalitzar el comunicat, Carla Barber ha manifestat que agafarà la baixa laboral fins que es recuperi. «Lamentablement no podré treballar en unes setmanes, però tornaré amb més ganes que mai, tinc moltes novetats i cosetes per explicar-vos. Una abraçada», ha sentenciat la 'nora' de Kiko Matamoros.

Una bonica història d'amor

Tot i els continus rumors que volen separar a la parella, Carla Barber i Diego Matamoros estan molt units. El fill de Kiko Matamoros li ha mostrat el seu suport per superar el contratemps que han patit durant les vacances. 

«No tot sempre és meravellós, però per això està la gent que t'estima, per recolzar-te, per estimar-te, fer-te riure quan posis mala cara (...)».  «Per què caiem Carla? Per aixecar-nos», ha acabat reflexionat Diego Matamoros en el seu perfil d'Instagram, on també ha publicat dues fotografies de la parella durant la seva aventura a l'estació d'esquí.

Tot i l'accident, la parella va poder gaudir d'una escapada molt romàntica i extrema, ja que ho van donar tot a les pistes d'esquí. «Avui ha estat un dia increïble d'esquí. Neu acabada de caure, hem flotat mentre recorríem cada km de les pistes», escrivia Carla Barber en una publicació anterior a la caiguda.