L'actor, director teatral i presentador català Àngel Llàcer

Inesperada confessió íntima d'Àngel Llàcer que fa posar vermell qualsevol

El membre del jurat de 'Tu cara me suena' sempre sorprèn amb els seus comentaris

‘Tu cara me suena’ va arribar a la seva final el passat divendres, competint amb ‘Volverte a ver’ i els seus convidats estrella, el duet musical Andy y Lucas. La gal·la final va aconseguir un 25% d’espectador i va coronar al cantant Jorge González com a guanyador.

Jorge González va tenir l’últim enfrontament amb Nerea González, la cantant catalana coneguda per haver concursat a ‘Operación Triunfo’. Finalment, Jorge va imposar-se amb la seva actuació imitant a Antonio Orozco, qui va estar present durant l’actuació i fins i tot va emocionar-se amb la imitació del concursant.

Àngel Llàcer sorprèn el públic amb una íntima confessió

Però ‘Tu cara me suena’ no només triomfa per les actuacions i imitacions dels concursants, sinó pel seu jurat. Àngel Llàcer, Lolita Flores, Carlos Latre i Chenoa formen una divertida unió que el públic està esperant durant cada programa.  Encara que no sempre es pot estar d’acord amb la puntuació oferida pel jurat, allò que vertaderament destaca són les seves valoracions i la manera en la qual s’expressen.

Però si algun membre del jurat és conegut per la seva extravagància, és el català Àngel Llàcer. Tant el públic com el mateix presentador esperen sempre les seves paraules, ja que moltes vegades acaba canviant el tema i sorgeix alguna història boja.

Això precisament és el que va passar el passat divendres a la gal·la final del programa. Després de l’actuació de la presentadora Rocío Madrid, qui es trobava imitant a Ana Torroja i el seu èxit ‘Me cuesta tanto olvidarte’, Llàcer va valorar la seva imitació. Abans, però, va assegurar-se que tot el públic sabés que aquella cançó era molt important per a ell.

La cançó que va marcar Àngel Llàcer

Segons va explicar, aquest tema va sonar durant la seva primera relació sexual: «La vaig posar en bucle. Amb això vaig aprendre el que era... tinc molt bon record». Caldrà esperar a una nova temporada perquè Àngel Llàcer continuï sorprenent el públic de ‘Tu cara me suena’ amb alguna anècdota o comentari d’un dels protagonistes de cada edició del programa.

Mentrestant, però, el compte de Twitter oficial del programa recorda les frases més cèlebres del català a l'hora de valorar els concursants. I és que Àngel Llàcer mai pot mentir: si una actuació li ha agradat, ho farà saber de totes les maneres possibles amb el seu ja conegut caràcter extravagant i exagerat.