YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Elionor i Sofia no s'amaguen: Les persones que han fet fora de les seves vides

La princesa i la seva germana s'han allunyat de les seves familiars

La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor
Sofia i Elionor s'han convertit en les millors amigues | GTRES

La Família Reial no passa pel seu millor moment. L'exili del rei a causa de les seves conductes financeres ha estat com el colofó a anys en què la Corona ha estat el punt de mira, sobretot després que esclatés el cas Nóos amb la implicació d'Iñaki Urdangarin, que ara està intern a la presó. Un conflicte que sens dubte ha dividit a la societat espanyola, però també a la mateixa família reial, en la qual Letícia i Felip s'han volgut distanciar d'alguns parents seus implicats en escàndols que podrien afectar negativament el futur de la institució.

Una de les conseqüències d'aquest distanciament ha estat que la relació entre les cosines Elionor i Sofia, amb Victòria Frederica i Irene, s'ha diluït de tal forma que a penes tenen ja contacte, quan abans mantenien una magnífica relació.

Per tots és sabut que quan va explotar el cas Nóos, la Família Reial es va dividir en dos bàndols: d'una banda Cristina, la dona d'Iñaki, i la seva germana, la infanta Helena, i per l'altra Felip i Letícia. Cristina i Helena van fer costat a Iñaki sense escletxes i de fet han continuat veient-se durant vacances, han menjat junts en festes assenyalades i s'han donat suport mútuament en els moments difícils. 

No obstant això, Felip i Letícia van decidir desmarcar-se aviat del cunyat del rei, deixant-se de veure tant en públic com en privat i tallant tot contacte amb l'exjugador d'handbol. Letícia fins va deixar de lluir el seu anell de compromís que en el seu moment li havia regalat el rei Felip, quan va transcendir que aquest havia estat comprat amb els diners d'una de les targetes del cas Nóos.

Però una de les conseqüències agres de tallar amb tot l'han sofert Elionor i Sofia, els qui ja a penes tenen relació amb les seves cosines.

El distanciament entre adults va condicionar la relació entre les nenes

La veritat és que les nenes tenien edats similars, sent Victòria Frederica la major, perquè s'emportava 5 anys amb les més petites, així que exercia una mica de germana gran. Elionor i Irene, per part seva, eren inseparables, perquè només s'emportaven 5 mesos de diferència, la qual cosa les feia compartir molts moments de joc i riures. No obstant això, els problemes familiars i la distància han refredat tant la relació que han passat a ser autèntiques desconegudes.

Lluny queden aquests dies, allà pel 2008, en els quals la reina Sofia relatava com gaudia de tots els seus néts alhora: «Quan vénen tots gaudeixo moltíssim. La casa se'ns queda petita i perquè tots els nens puguin dormir junts muntem llits plegables a les habitacions infantils i així passen la nit tots», afirmava llavors la reina Sofia. Una imatge idíl·lica que no es tornarà a repetir.

Va ser l’any 2009 quan la família Urdangarin va anar-se'nf a viure als Estats Units i a partir d'aquí va començar un declivi absolut entre Irene d'una banda, i Elionor i Sofia per un altre, provocat per la distància i la inexistent relació que va començar a haver-hi entre els seus respectius pares quan el cas Nóos va esclatar en 2010.

Victòria i Irene mantenen una bona relació

No obstant això, no ha succeït el mateix entre Irene i Victòria Frederica, els qui malgrat la distància han continuat mantenint una molt bona relació i segueixen molt unides avui dia. A més, Victòria sol acompanyar a la seva mare en els viatges que realitza a Ginebra per a visitar a la infanta Cristina. I és que la bona relació entre germanes ha propiciat que les seves respectives filles continuïn mantenint una excel·lent relació i no perdin el contacte.

Elionor i Sofia, en canvi, han anat d'altra banda, i encara que puguin mantenir una relació cordial amb les seves cosines, aquesta relació està molt lluny de ser considerada d'amistat i estreta. Mancant això, Elionor i Sofia s'han convertit en les millors amigues i han trobat el suport mutu que sobretot en plena adolescència és tan necessari.


Comentaris

envia el comentari