El problema de salut que té preocupat a Màxim Huerta i els seus fans

El presentador i escriptor ha patit forts dolors a conseqüència d'aquest problema

Màxim Huerta
El problema de salut que té preocupat a Màxim Huerta i els seus fans | RTVE

En els últims dies, el presentador Màxim Huerta ha viscut uns moments molt complicats a conseqüència de la seva salut, que li ha jugat una mala passada. I tant és així que fins i tot ha posat en perill la seva tornada a la televisió perquè ha patit una diverticulitis, que li ha provocat forts dolors. Aquests l'han obligat a estar en repòs i amb la necessària medicació, un fet que l'ha preocupat i, per descomptat, també a tots els seus fans.

Màxim Huerta pateix diverticulitis

Fa uns mesos, el periodista va veure com TVE retirava el programa matinal que ell presentava, 'A partir de hoy', fet que li va produir una gran tristesa. No obstant això, ha tornat a somriure després que se li proposés posar-se al capdavant d'un nou espai, concretament, ha estat la cadena valenciana 'À Punt', la qual li ha ofert presentar totes les tardes 'Bona vesprada'.

Ell ha acceptat encantat la proposta i així s'ha estat preparant per liderar aquest espai, que es va començar a emetre aquest dilluns passat, 11 de gener. Tot i això, el seu retorn a la televisió s'ha dificultat i és que, just uns dies abans d'aquesta citada estrena, Màxim Huerta ha emmalaltit. De fet, exactament ha patit una diverticulitis.

Aquesta es tracta d'un trastorn inflamatori dels diverticles, que solen trobar-se en el còlon, a conseqüència d'una infecció. Un problema de salut que té com a principals símptomes des de forts dolors abdominals fins febre, passant per nàusees.

El presentador comparteix el seu estat de salut amb els seus fans

L'escriptor i presentador és molt actiu a les xarxes socials. Per això, no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors el seu estat de salut, pujant una fotografia de la seva mascota, 'donya' Leo, just un dia abans de l'estrena del seu nou programa.

Una instantània que l'ha acompanyat del següent missatge: «Un fatal episodi de diverticulitis em té en un llit dos dies. Antibiòtics i molt dolor. Just quan demà s'estrena el programa. Gràcies als metges i... a encreuar els dits per estar demà millor».

La preocupació dels seus fans

Com no podia ser d'altra manera, només conèixer que Huerta no estava bé just abans de tornar a la televisió, els seus seguidors s'han preocupat per ell. I mostra d'això és que no han dubtat a deixar-li molts missatges a l'esmentada publicació.

En aquests li han preguntat per com es trobava i també han procedit a donar-li ànims i força per recuperar-se. Exemple d'aquests comentaris són:

  • «Posa't bo, Màxim. Procura relaxar-te una mica, que t'ajudarà amb el dolor. Molt ànim!».
  • «Ànim i molta força! Ja veuràs que tot anirà bé. Aquí estarem per donar-te suport».
  • «Ànim amb aquesta diverticulitis, l'antibiòtic i el descans anirà bé. Molta sort demà».

Comentaris de fans als quals s'han sumat els d'amics i coneguts del presentador. Així, també li han insuflat energia positiva des de Bibiana Fernández fins a Noemí Galera passant per Espido Freire o María Patiño.

Màxim Huerta ha aconseguit estrenar el programa

Tot i la complicada situació que ha viscut per la seva salut, Màxim Huerta ha aconseguit estrenar el seu nou espai a la televisió. Així, ell mateix ha donat a conèixer que, tot i que no estava totalment recuperat, era professional i no podia faltar a una cita tan important. I així, ho ha fet compartint una fotografia de si mateix en el set de maquillatge del canal 'À Punt'.

Això sense passar per alt que no ha dubtat a fer ús de les xarxes socials per agrair el suport rebut aquests dies. De fet, ha dit: «Gràcies per tants missatges d'afecte. La salut s'ha complicat en les últimes hores, molt, però tindreu les meves ganes, la meva il·lusió i els meus antibiòtics perquè tot sigui perfecte. Així és la vida». Això sí, ara ha de seguir cuidant-se per recuperar-se per complet de la diverticulitis.


Comentaris

envia el comentari