YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Amor Romeira: «No es creuen que ma mare ha mort. No és just»

La cantant i la seva germana mantenen una dura batalla legal després de la mort de la seva mare

Amor Romeira amb la seva mare, Mensi Medina
Amor Romeira: «No es creuen que ma mare ha mort. No és just»| Instagram

Els problemes per a la cantant i actriu Amor Romeira, concursant de 'Gran Hermano' en l'edició de l'any 2002, no paren d'acumular-se després de la pèrdua de la seva mare el passat mes de desembre. Quan no han passat encara ni quatre setmanes des del dur cop, la canària afronta una complicada situació que no esperava viure en aquests difícils moments.

L'estrella televisiva, que sempre ha mostrat a la pantalla la seva faceta més guerrera i justiciera, manté un tens conflicte amb una coneguda entitat bancària. I les seves xarxes socials no són alienes a això, com ha expressat en un dels seus coneguts: 'Romeira Informativo'.

Amor Romeira travessa una complicada batalla legal després de la mort de la seva mare

El passat 21 de desembre, sortia a la llum la notícia de la trista mort de Mensi Medina, la mare d'Amor Romeira. Un trist comiat que ha estat encara més dur a conseqüència de les restriccions sanitàries, que han provocat la suspensió del funeral per part de la família.

Mare i filla s'havien donat a conèixer a la televisió arran de la participació de la cantant canària com a concursant de 'Gran Hermano' l'any 2002. El suport que Mensi li donaria des del plató durant tota l'edició, seria clau en la participació de la seva filla durant tot el concurs.

Amor Romeira es mostrava commocionada i molt afectada en els dies posteriors a la notícia, com ella mateixa s'atrevia a mostrar a les seves xarxes socials. Sense temps per superar el dol, els problemes amb una entitat de crèdit són motiu de crispació per la canària.

Amor Romeira denuncia que el banc no admet el certificat de defunció

La notícia sobre la mort de Mensi es donava a conèixer per la mateixa exconcursant a les seves xarxes socials. Malgrat la seva indignació, aconsegueix restar serietat a l'assumpte en revelar en uns dels coneguts 'Romeira Informativo', amb el qual delecta als seus fans en el seu compte d'Instagram.

Tot es remunta a l'adquisició d'un automòbil per part de la família. Segons Amor Romeira, el contracte de compravenda inclou una clàusula que obliga a la cancel·lació del deute davant la mort de la signant, la seva mare.

No obstant això, l'actuació de l'entitat bancària és totalment l'oposada. A més del dolor que la seva pèrdua li suposa, Amor Romeira continua rebent al seu domicili les lletres del préstec, que li continuen cobrant.

La indignació d'Amor Romeira pel maltractament d'un banc

En el seu vídeo, la canària explica com la seva germana, Carminda, s'ha arribat a personar en una sucursal de la signatura per intentar aclarir l'assumpte, veient-se obligada a mostrar el certificat de defunció de la seva mare, document que s'ha considerat 'insuficient' per l'entitat bancària com a prova de la mort.

També ha confessat que la seva mare, Mensi, no havia formalitzat el testament abans de morir i que, a falta d'últimes voluntats, augmenten considerablement els tràmits i gestions que s'han d'afrontar per actualitzar la situació.

El que ha acabat per indignar la famosa concursant de 'Gran Hermano' ha estat que, malgrat totes les negatives, l'entitat bancària sí que ha tancat el seu compte. Per tant, tots els moviments bloquejats. «Un fet curiós, que un paper serveixi per provar unes coses i no unes altres», exclama alterada, Amor Romeira.

Veurem com se soluciona aquesta situació, ja que és comú que aquests tràmits s'allarguin. Amor Romeira es mostra decidida, com és característic en ella, a continuar en la batalla. A més, com ens té acostumats, seguirà mostrant la seva força a través d'un somriure constant a la cara.


Comentaris

envia el comentari