Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana celebra els 65 anys i deixa clar si pensa jubilar-se

La presentadora viu avui un dia molt important

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana celebra els 65 anys i deixa clar si pensa jubilar-se| Telecinco

Avui, 12 de gener, Ana Rosa Quintana compleix 65 anys. No obstant això, la celebració haurà d'esperar a la tarda perquè aquest matí, com cada dia, està al capdavant de 'El programa de AR'. Precisament, el fet que hagi arribat a l'edat de jubilació ha generat un gran interès, i és que suscita curiositat saber si deixarà la televisió o si, per contra, continuarà sent 'la reina dels matins'.

65 anys per a Ana Rosa

La presentadora compleix els 65 anys en un bon moment. I és que professionalment li va molt bé, ja que el seu programa és el més vist de l'horari matinal. A més, no cal passar per alt que està feliç al costat del seu marit, Juan Muñoz, i dels seus tres fills.

Aquests són Álvaro Rojo, de 35 anys i que és fruit de la seva relació amb Alfonso Rojo, així com els bessons Jaime i Juan, dos joves de 17 anys, que els va tenir amb el seu actual espòs. De la mateixa manera, ella es troba bé físicament i no ha dubtat a fer-se algun retoc per frenar l'envelliment. Això sí, l'únic que li dona maldecaps és la implicació de la seva parella en l'esmentat cas Villarejo.

Es jubilarà Ana Rosa?

La revista 'Semana' ha donat a conèixer que Quintana ja podria jubilar-se i rebre la seva pensió completa, i és que afirma que la presentadora ja té 37 anys i 3 mesos cotitzats. No obstant això, tot i que hi ha rumors de tota mena, sembla que ella no té cap intenció de retirar-se, en concret, hi ha diversos aspectes que deixen palès que continuarà treballant a Telecinco.

Per aquest motiu es veuen frustrats els somnis de qui pretenien substituir-la o de les seves 'rivals' matinals en altres cadenes, com Susanna Griso. La primera demostració que Ana Rosa seguirà al capdavant de 'El programa de AR' és que fa uns mesos va renovar el seu contracte amb 'Mediaset'. Un contracte de llarga durada que garanteix la seva intenció de seguir sent un pilar d'aquest grup de comunicació.

El segon fet que testifica que no hi haurà jubilació són les declaracions que ella va realitzar recentment, concretament, ens estem referint a unes en les que va exposar: «Els que volen que me'n vagi o em jubili, van llestos... Això és el que hi ha i, l'any que ve, millor». Així mateix, ha afegit que únicament es retiraria «per causes de força major».

L'èxit del seu programa, un altre motiu per no jubilar-se

A més de les dues raons ja exposades, hi ha una altra perquè Ana Rosa Quintana no hagi pensat a deixar de treballar: i és que el seu programa a Telecinco és un èxit. Mostra d'això són les audiències, i que fa uns dies el mateix complia ni més ni menys de 16 anys en antena.

Precisament per aquest motiu, la presentadora no va dubtar a dir unes paraules al respecte: «Avui celebrem 16 anys de programa. 16 anys fent el que hem fet durant aquests anys: intentar informar-los». A això va afegir: «Hem fet tantíssimes coses. Hem intentat explicar-los el temps que ens ha tocat viure i les coses que ens ha tocat viure».

Per descomptat, com no podia ser d'altra manera, va tenir unes paraules per als espectadors: «Vull agrair, de cor, que durant 16 anys ens hagin seguit, ens hagin preferit i això és una cosa que a la televisió no és molt habitual . Que ens hagin triat per informar-se cada dia és una cosa que no és molt habitual. Que ens hagin triat per informar-se cada dia és una mica del que estem tot l'equip profundament agraïts».