Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja enfada els directors de 'Sálvame': Cancel·la el seu segon dia de feina

La col·laboradora ahir ho va tornar a demostrar en ple directe

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Anabel Pantoja enfada els directors de 'Sálvame': Cancel·la el seu segon dia de feina| Telecinco

Les coses a la família Pantoja no van gens bé. Isabel Pantoja mare no es parla amb els seus fills Kiko Rivera i Isa Pantoja i, per si no n'hi hagués prou, segueix estant en el punt de mira per la gran 'bomba' que es va deixar anar fa algunes setmanes, quan van saltar pels aires els draps bruts vinculats a l'herència de Paquirri i que, segons sembla, aquesta no va gestionar de la millor manera possible. Així doncs, en tot això hi ha una peça discordant i que no es posiciona amb ningú, quedant malament amb tothom.

Estem parlant d'Anabel Pantoja, neboda d'Isabel Pantoja i cosina de Kiko i Isa, qui intenta jugar a totes bandes, sense posicionar-se i estant a la banda de tots. Un fet que ha provocat molta desconfiança en el seu entorn, sense saber si han de fiar-se d'ella i si acabarà venent-los o bé, explicant-ho a 'Sálvame', el programa per al qual treballa.

El seu paper en el programa és molt semblant al qual van desenvolupar en el seu pas Raquel Bollo o Luís Rollán, convertint-se en corresponsals del que passa a Cantora, una funció que els va servir per començar en el mitjà, però que no els va durar per sempre i després els va obligar a valer-se per si mateixos, demostrant la seva vàlua en altres camins i no parlant sempre d'Isabel Pantoja.

Anabel es troba en aquest punt, ja que ha de ser ella i deixar enrere el paper de neboda. Quan va a treballar els seus caps i els seus companys li demanen que es mulli i que expliqui tot el que sap, un fet que ella evita, sabent que amb això s'està jugant que la renyin i que no se la prenguin seriosament. Potser, aquesta situació li ha servit per perdre les ganes de treballar a televisió i això ha fet que hagi estat mesos allunyada del programa, primer per la pandèmia i després per una lesió que li va servir per justificar la seva absència al plató.

Fa dues setmanes, Carlota Corredera li va notificar a Anabel que la direcció havia decidit que s'havia de reincorporar ja a la feina, destapant la seva cadira d'un paper de regal. Una cosa que va rebre la jove sense massa grat, afegint això si, que tenia ganes de veure els seus companys.

Dijous passat va tornar a la feina després de molts mesos i de nou, les seves intervencions van ser mínimes i sense massa contingut. No obstant això, la direcció va quedar amb ella que avui, dimarts, havia de tornar al programa per realitzar una altra col·laboració.

Ahir, Jorge Javier Vázquez va revelar un detall intern del programa, indicant que Anabel havia demanat als directors no anar a treballar avui, sent aquest el segon dia que treballava després de la seva tornada a la televisió. Aquest detall ha indignat als seus companys i als espectadors que no donen crèdit a la manca de compromís i professionalitat de la neboda d'Isabel Pantoja.

Els directors de 'Sálvame' van parlar amb la col·laboradora

La jove s'ha molestat molt quan el presentador ha compartit amb l'audiència la seva petició i que tenia com a objectiu escaquejar-se del seu segon dia de treball. Per la seva banda, aquesta intentava justificar-se i deia que havia demanat tornar a Canàries per poder visitar al seu metge, cosa que no ha convençut als seus companys, que consideraven que ja tindria temps d'anar, tenint en compte que treballa un o dos dies a la setmana.

Finalment, sembla que Anabel ha hagut de cedir i s'ha anunciat que ha d'estar al plató, complint amb la seva tasca, cosa que no li agrada i que ha molestat molt als seus companys. Ningú entén com pot prendre tan poc seriosament el seu treball, fent que fins i tot puguin arribar a prescindir-ne.

Rafa Mora ha volgut recordar quan Anabel li va explicar que els caps l'havien citat a una reunió en un despatx, advertint-li que això no era una ONG i que el seu cognom no seria suficient per preservar la seva cadira, si no s'esperava a portar informacions i participar en tots els temes, indistintament si es tractava de la seva família o no.