Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

N'estan farts: l'anunci que acaben de fer a 'Sálvame' (i sorprèn més d'un)

Molts col·laboradors veuen com cada dia es parla de la seva vida privada mentre que el programa protegeix certs rostres

Els temes del cor que apareixen a les revistes ocupen escassos minuts en cadascuna de les edicions de 'Sálvame'. Els espectadors demanen a l'espai que es recreïn en les vivències, conflictes i intimitats de les cares que treballen als platós de Telecinco. I això obliga que els tertulians hagin de ser molt prudents amb el que passa en el seu entorn privat, i també a qui li expliquen el que els passa.

A més, està en l'ordre del dia que entre ells es traeixin i acudeixin a la direcció del programa amb informacions que afecten directament els seus companys de taula. L'últim a protagonitzar una traïció ha sigut Antonio David Flores, que no va dubtar a exposar una presumpta infidelitat de Canales Rivera a la seva parella i que ha provocat que aquesta relació es trenqui.

Ahir, el programa va posar en relleu un conflicte intern i que confirma que hi ha certs privilegis entre les files de l'exitós format. Tot va passar quan van començar a parlar de la nevada de divendres que va impedir als col·laboradors tornar a casa a través dels cotxes de producció, obligant-los a acudir a altres mitjans que alguns desconeixien.

Van ser molt pocs els privilegiats que van poder arribar a casa amb cotxe, entre aquests es trobaven Mila Ximénez i Kiko Matamoros. D'altra banda, altres com Lydia Lozano o Gemma López van haver de calçar-se i emprendre un camí a peu fins que van arribar a la parada del metro més propera i van poder acostar-se fins a la parada més propera a casa seva.

Anar amb metro podria semblar el detall més absurd per a tothom, però per a l'univers 'Sálvame' és tot una aventura que, fins i tot, acaba desembocant en una gran batussa. Kiko Matamoros ha indicat que Gemma i Lydia van decidir anar-se'n a buscar el metro, deixant a Chelo García Cortés sola al pàrquing de Telecinco, amb metres i metres de neu, sense saber quan podria tornar al seu hotel.

La veritat és que Chelo no va estar sola del tot, ja que la producció li va oferir que tornés a l'hotel amb el cotxe d'Israel Lancho, que havia acudit aquest dia al plató de 'Sálvame' per refer la seva amistat amb Belén Esteban. Davant d'això, Gema López li ha dit a Kiko que era el menys indicat per parlar, ja que segons aquesta, el col·laborador va arribar a verbalitzar que de cap manera es muntaria en un tren públic. Això ha enfurismat Matamoros i ha acabat confessant el que molts pensen, però que pocs diuen.

La norma no escrita que impedeix parlar de la vida de Gema López

Matamoros ha afirmat que està fart que no es pugui parlar mai de Gema López sense que ningú et faci callar o que ella mateixa deixi anar una fresca per frenar el que es vagi a dir. Això no ha agradat a Gema, que ha intentat canviar de tema quan veia que els dards anaven cap a ella.

La veritat és que Gema López, al costat de Kiko Hernández i María Patiño entre pocs altres, formen part d'un equip privilegiat de persones que compten amb un pacte de silenci i que els protegeix del fet que es pugui parlar d'ells a la televisió.

En altres ocasions, quan s'ha intentat parlar del divorci de la col·laboradora o de les seves noves relacions, s'han tallat ràpidament aquests discursos, fent que la resta de col·laboradors canviessin de tema i es dirigeixin cap a altres camins.

Per contra, altres col·laboradors com Belén Esteban, Gustavo González o Rafa Mora, han de veure com constantment apareixen testimonis que els dilapiden i posen davant l'audiència els seus draps bruts, cosa que no succeeix amb altres i que segueixen tenint una vida privada, que és molt difícil de mantenir, treballant en un programa com aquest.