YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Incompleixen una norma curiosa de 'La Ruleta de la Suerte' i Jorge Fernández reacciona

El presentador adverteix sobre l'incompliment de la norma

Imatge d'arxiu de Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte' d'Antena 3
Jorge Fernández adverteix a la banda per incomplir les normes del programa | Atresmedia

'La Ruleta de la Suerte', un dels programes mítics d'Antena 3 presentat per Jorge Fernández, ha sumat un nou succés a la seva llista de moments històrics. Aquest dilluns s'ha revelat una de les normes del concurs que ningú coneixia.

La banda del programa incompleix les normes 

Fa molt temps que 'La Ruleta de la Suerte' compta amb la col·laboració d'un grup musical encarregat d'amenitzar el concurs. No obstant això, aquest dilluns, després de tocar una determinada cançó, el vocalista ha confessat haver pres una decisió que no respecta les regles imposades per producció.

La banda ha decidit tocar la cançó titulada 'Ojú' del grup musical 'Las Niñas', que es va fer popular en 2003. «Aquest tema va ser tot un èxit en l'època», conclou el cantant després de la interpretació. Tot i això, Jorge Fernández confessa que mai l'ha escoltat: «I on era jo? Que no em vaig assabentar d'aquest tema, però és bonica la cançó», s'ha preguntat el presentador.

Però el moment incòmode ha arribat quan el vocalista ha revelat que no és la primera vegada que interpreten aquesta cançó a 'La Ruleta de la Suerte', la qual cosa ha sorprès al presentador perquè no es poden repetir les cançons. «No es pot repetir a 'La Ruleta de la Suerte', mai hem repetit un tema», afirma Fernández.

No obstant això, Jorge ha volgut trencar la tensió: «Bé, no passa res. No hauríem de repetir cançons, però no passa res», ha dit mostrant-se empàtica amb la banda. 

Jorge Fernández tampoc respecta les normes

No és la primera vegada que veiem com a 'La Ruleta de la Suerte' algunes normes brillen per la seva absència o, més aviat, pel seu incompliment. Fa uns dies, va ser el mateix presentador qui va decidir no respectar una de les normes fonamentals del programa.

En el programa de dijous passat, María, una de les concursants va voler comprar una vocal. Va triar la 'A', però a l'hora de demanar-la, va cometre un error: «La 'A' d'Es... d'Alemanya!» va corregir ràpidament. Tot i això, el presentador va acabar donant per bona la vocal: «És vàlid», va respondre Jorge. 

«Jo crec que, en quinze anys, ha passat tantes vegades que ja no ho comptem com a error», va explicar Jorge Fernández recordant la quantitat de vegades que els concursants han estat traïts pel seu subconscient.

Una cosa molt similar va passar també el passat 21 de desembre. Encara que en aquesta ocasió, Jorge Fernández va donar per bo un error descomunal, va acabar provocant la ira dels espectadors, que van criticar-lo a les xarxes socials.  

Una de les participants va demanar la 'B' de Vigo i el presentador va fer veure que no s'havia adonat de l'error, i va deixar que la concursant continués. Així doncs, els usuaris de les xarxes socials van criticar que el programa donés per bo un error evident mentre que amb altres concursants la direcció s'ha mostrat una mica menys compassiva.


Comentaris

envia el comentari