Emociona Espanya: El vídeo del fill de Samantha Vallejo que commou tothom

El petit és el protagonista del compte d'Instagram de la xef

Samantha Vallejo, presentadora de Masterchef, passejant pel carrer
Samantha Vallejo-Nágera ha publicat un vídeo on surt el seu fill | GTRES

Samantha Vallejo-Nágera s'ha convertit en una de les famoses més conegudes del nostre país per participar com a jurat en el programa 'MasterChef'. Samantha ha estat molt criticada per ser massa estricta amb els concursants del programa, però també és molt estimada a les xarxes socials pels vídeos que publica del seu fill. 

El vídeo de 'Roscón'

Samantha i el seu marit, Peru Aznar, tenen quatre fills. Un d'ells és Patrick, que té síndrome de Down i l'anomenen de manera afectuosa 'Roscón'. Els seguidors de la xef el coneixen perfectament, ja que la seva mare publica imatges seves a Instagram. De fet, ha compartit un vídeo que ha aconseguit emocionar i treure un somriure als seus seguidors.

En el vídeo el nen apareix molt trist perquè no vol anar a l'escola. La seva mare li pregunta: «Què et passa? Estàs trist? Per què estàs trist?», i ell respon: «No sé (...) Mare, arriba el col·legi?». Evidentment, 'Roscón' no té ganes d'anar a l'escola i afirma que «Sí, em vull quedar tot el temps de vacances de Nadal, que s'han acabat. Per això, estic trist».

Samantha treu un somriure al seu fill

Veient la cara de tristesa del seu fill, la xef decideix recordar-li que «tornaràs a l'escola i veuràs als teus amics» per tal de treure-li un somriure. «A més tindràs dos dies més de vacances. Et quedaràs aquí a casa perquè no es pot anar a l'escola, que hi ha molta neu», afegeix Samantha. Amb aquestes paraules, 'Roscón' canvia la cara i somriu: «Ja estic content. Ja estic una miqueta més feliç». 

Les reaccions dels seguidors

El vídeo, amb el hashtag #rosconforpresident, ha aconseguit més de 184.000 reproduccions. Són molts els seguidors que han volgut manifestar-se deixant comentaris com aquests:

  • «M'encanten els vídeos de Roscón. Sempre que els veig em treuen un somriure».
  • «Doncs molt sàvies paraules les de Roscón. Jo penso igual».
  • «Ai el meu nen, que bonic! Doncs a mi també m'ha fet una miqueta feliç ara».
  • «Sempre que el veig m'entren ganes d'abraçar-lo, és el millor. Per aquí... zero ganes d'escola també, però no hi ha neu així que...».«És un crac! Ell sí que en sap...».
  • «Cal fer-li un monument a Roscón. Diví!».
  • «No es pot ser més autèntic! M'encanta que es validin així les emocions».

Tanmateix, no podem passar per alt que diversos famosos també han volgut dirigir-se al fill de Samantha. Aquest seria el cas, per exemple, del cantant veneçolà Carlos Baute que li ha escrit: «Me'l menjo. Que bonic!». També el cantant José Mercé, que ha escrit: «Tens molt art. Ets el millor. Et menjo aquesta careta».


Comentaris

envia el comentari