Ho tindria decidit: Isabel Pantoja té clar què farà després de dir adeu a la seva mare

La periodista Beatriz Cortázar revela els plans de la cantant

Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'
Isabel Pantoja marxarà d'Espanya quan la seva mare mori | Telecinco

Cantora s'ha convertit en el refugi d'Isabel Pantoja. Des que el seu fill, Kiko Rivera, va fer pública la manipulació de la seva mare amb l'herència del difunt torero Francisco Rivera, 'Paquirri', la cantant ha decidit trencar el contacte amb l'exterior i protegir-se dins la finca.

Profundament destrossada per la guerra mediàtica amb els seus fills, no hi ha gaire informació sobre l'estat de salut de l'artista. Ara bé, la seva neboda, Anabel Pantoja, va confessar a 'Sálvame' que la seva tieta «menja i respira, però no està viva per dins» i, a més, va deixar clar que ara només li preocupa l'estat de la seva mare, la senyora Ana.

Isabel Pantoja podria deixar Espanya 

La salut de la mare d'Isabel Pantoja està en perill, cal recordar que la senyora Ana ha hagut de ser ingressada a l'hospital en més d'una ocasió. Actualment viu amb els seus dos fills, Isabel i Agustín Pantoja, a la finca de Cantora, i, a més, compta amb una persona especialitzada per a la seva cura.  

De fet, segons apunta Beatriz Cortázar al programa radiofònic de Federico Jiménez Losantos, aquesta és l'única raó que impedeix a Isabel Pantoja abandonar Espanya. La periodista assegura que Pantoja marxarà quan la seva mare mori. «Isabel té claríssim que quan la seva mare no hi sigui, ella i Agustín agafaran les maletes, vendran tot el que hagin de vendre i diran: 'Aquí us quedeu!'» ha explicat Cortázar.

Per altra banda, Isabel Pantoja està molt dolguda amb el seu fill. Només el temps podria solucionar-ho, però quan això passi potser Isabel ja haurà marxat d'Espanya. Tal com apunta la periodista, la mare de l'artista està «molt tocada», tant que Isabel no se separa d'ella. «Passa hores i hores a l'habitació, agafada a la mà de la seva mare perquè és amb l'única persona que vol estar», ha assegurat.

Pròxim destí: Mèxic

Amb els rumors del trasllat d'Isabel Pantoja, s'ha parlat sobre quin serà el seu destí. En aquest sentit, es diu que podria marxar a Mèxic. «A Mèxic hi ha una família que adora a Isabel i que, a més, ja ha vingut a Cantora. Un dels membres és una conegudíssima actriu i cantant mexicana, íntima amiga de Juan Gabriel. És la Jennifer Lopez mexicana», ha explicat Beatriz Cortázar.

L'any 2013, Isabel Pantoja va viatjar per última vegada a Mèxic, on va passar un mes en companyia del seu gran amic Juan Gabriel, amb qui va aprofitar l'ocasió per gravar un disc. Així doncs, no seria estrany que Pantoja decidís traslladar-se a Mèxic, ja que no han estat poques les vegades en què l'artista ha viatjat a aquest país per motius laborals i personals. Allà té grans amics que «estan desitjant donar-li la benvinguda amb els braços ben oberts». 

També s'ha dit que podria traslladar-se a Miami. No obstant això, «haurien de passar almenys deu anys, i han passat quatre des que va sortir de la presó, per poder entrar a Amèrica». Cal recordar que el 2018 va haver de cancel·lar la seva gira a Miami perquè el seu visat va ser rebutjat pels delictes de l'any 2014.

Amb tot això, Isabel Pantoja té clar que, quan no hagi d'estar pendent de la seva mare, marxarà d'Espanya i començarà una nova vida fora del país. 


Comentaris

envia el comentari