María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño esclata per les noves acusacions en contra seva: «És fals»

La presentadora ha mostrat el seu malestar per la informació que una coneguda revista ha compartit sobre ella

María Patiño ha denunciat públicament una informació sobre ella que s'ha donat a conèixer en les últimes hores. La presentadora de 'socialité' ha fet servir el seu compte de Twitter per desmentir que s'hagi sentit indignada després de conèixer una informació relativa a Jorge Javier Vázquez i com a conseqüència ha rebut la rectificació per part de la publicació.

María Patiño desmenteix 'Lecturas'

«María Patiño, indignada amb la revelació que ha fet Jorge Javier Vázquez» deia el titular de la revista 'Lecturas' després de fer-se ressò de la conversa que María Patiño i Jorge Javier Vázquez van mantenir el passat diumenge durant l'emissió de 'socialité'.

María Patiño va decidir que diumenge faria tot el possible per acudir al plató de 'socialité'. I així va ser, tot i que li va costar un gran disgust. Per poder accedir a les instal·lacions de Mediaset, María va haver de submergir-se en el món del metro i viatjar en aquest transport públic, el que li va ocasionar més d'un problema. «Soc més d'autobús» confessava intentat treure ferro a l'assumpte.

Un cop va arribar a 'socialité', la presentadora mantenia una conversa telefònica amb Jorge Javier Vázquez per anunciar que 'Sábado Deluxe' s'emetria el diumenge a la nit. Durant la conversa vam ser testimonis, un moment, d'alguna cosa incòmode que va deixar clara la diferència que hi ha entre tots dos presentadors.

Però lluny del que l'esmentada revista volia fer semblar, la veritat és que entre María i Jorge va tenir lloc una cruïlla de dards que lluny estaven de causar algun tipus de malestar entre tots dos. Ha estat la pròpia Maria qui assegurava que era fals que estigués indignada amb Jorge i la revista procedia a rectificar la informació.

A Jorge Javier li posen un cotxe amb xofer perquè pugui acudir a Telecinco

Mentre Jorge Javier arribava a les instal·lacions de Telecinco en cotxe, anava parlant amb María Patiño que es va adonar de la diferència de tracte per part de la cadena. Doncs mentre ella ha hagut de viatjar en metro, el seu company ho feia còmodament en un cotxe de producció conduït per un xofer, no sense haver-hi algun tipus de dificultat a causa de la neu acumulada. Sorpresa pel seu descobriment, Patiño no va deixar escapar l'oportunitat de mostrar el seu malestar.

«Així que per a alguns presentadors si hi ha cotxes, no?» deia en to irònic davant la injustícia per la diferència de tracte entre ella i Jorge Javier Vázquez. Ràpidament, el presentador de 'Sálvame' va captar les intencions de María Patiño i va respondre amb l'humor que el caracteritza: «Per als que portem vint anys, sí» va dir entre rialles còmplices.

L'odissea de Maria Patiño

No seria d'estranyar que María Patiño se sentís malament en conèixer com Jorge Javier havia pogut comptar amb l'ajuda d'un cotxe de producció que l'ha portat fins a les instal·lacions de Mediaset. Més encara tenint en compte el calvari que va passar per viatjar en metro per arribar a plató de 'socialité '. El compromís de Maria amb l'audiència és molt gran i no va voler fallar després que dissabte no pogués acudir al seu lloc de treball.

María Patiño ho va passar francament malament durant el seu trajecte amb metro i en diverses ocasions es va arribar a perdre. «Feia molt temps que no l'agafava» assegurava desbordada per la situació. Però no va ser l'única que va haver de desplaçar-se en transport públic. Lydia Lozano i Gema López també van utilitzar el metro per poder arribar a casa després del 'Sálvame' de divendres passat. A diferència de Kiko Matamoros i Mila Ximénez els qui van poder fer-se amb un taxi que els va portar fins als seus domicilis, això sí, en un viatge molt complicat.