Primer pla de Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos reapareix amb un canvi que ha deixat sense paraules Antena 3 i tothom

El presentador ha tornat de les seves vacances lluint un pentinat molt peculiar

Dilluns passat, 11 de gener, 'El Hormiguero' va tornar a la televisió després de les vacances de Nadal amb Vicente Vallés, presentador d'Antena 3 Notícias', de convidat sorpresa com a substitut de Concha Velasco, que no va poder acudir per culpa de la nevada a Madrid. No obstant això, no va ser aquest canvi el que més va cridar l'atenció. Aquest mèrit ho va aconseguir el nou 'look' de Pablo Motos.

El presentador va aparèixer en el primer programa de l'any lluint un pentinat salvatge que no va passar desapercebut ni per al públic ni per als seus mateixos companys. El valencià va optar per portar els cabells més aviat despentinats i de punta, un 'look' que va desencadenar una infinitat de burles. El primer a atrevir-se a preguntar-li pel seu canvi d'aspecte va ser Marron durant la seva secció. «Però, què t'has fet?», li va dir.

«Li he dit de punta. Però no era de cap, era despuntat», va respondre el presentador, deixant clar que el seu nou 'look' havia estat fruit d'una confusió amb la persona que s'encarrega de pentinar-li. A més, Pablo Motos va explicar que gran part de l'equip de 'El Hormiguero' no va poder arribar al programa per culpa de la nevada provocada per la borrasca 'Filomena' i, per tant, no comptaven amb totes les persones que normalment s'encarreguen de perruqueria i vestuari.

El pentinat de Pablo Motos deslliga una infinitat de burles

Marron no va ser l'únic a aprofitar l'ocasió per fer broma sobre l'aspecte de Pablo Motos. Tot i haver aclarit que es tractava d'un error, El Monaguillo, Trancas i Barrancas també es van burlar pel peculiar pentinat «despuntat» que va lluir el valencià.

Així mateix va succeir a les xarxes socials, on no van trigar a vanar-se sobre el 'look' que va lluir el presentador en el primer programa d'El Hormiguero' de 2021. «Això de la barba de Pablo Motos bé, però, això dels cabells com un rebel? On vas deixar la vergonya?», va escriure un usuari en el seu compte de Twitter.

«Què li ha passat a Pablo Motos als pèls, per Déu!! Se li ha acabat el tint i ha ficat els dits en un endoll...», va dir una altra persona. «El pentinat de Pablo Motos avui està patrocinat per 'Filomena'», «Però i aquests pèls Pablo Motos? Perruqueria no haurà pogut anar al programa?» o «Heu acomiadat els perruquers? Pablo Motos... Però Marron!!», són altres dels comentaris que van fer amb motiu del nou pentinat de Pablo Motos.

La peculiar rutina de nit de Pablo Motos

El presentador no només va aconseguir emportar-se l'atenció del públic pel seu nou 'look'. En una atípica taula de debat, el valencià va fer una confessió que va deixar amb la boca oberta a més d'una persona. «Quines sorpreses es van trobar les vostres parelles quan van començar a viure amb vosaltres?», va presentar Luis Piedrahita el tema a debatre.

El còmic va ser el primer a assenyalar que la seva xicota es va quedar sorpresa quan va descobrir que ell era daltònic. No obstant això, va ser Pablo Motos el que va treure a la llum el plat fort de la conversa. El presentador va explicar que li havia preguntat a la seva dona què era el que més l'havia sorprès d'ell quan van anar a viure junts.

«I em va contestar que soc incapaç d'anar a dormir sense rentar-me el cul», va dir el valencià, deixant completament en xoc als seus companys. «Això és veritat?», va preguntar Marron. «És igual a quina hora arribi a casa que ho faig, i us dic per què: m'ho va dir un xinès. Un cop vaig anar a un a fer-me acupuntura per a una cosa que no em va solucionar, però em va dir que em rentés tots els forats del cos perquè per aquí entren les debilitats. I jo des de llavors ho faig».