La trobada d'Isa Pantoja que portarà molta cua els pròxims dies

La jove es reunirà amb algú important del passat de la seva mare

Isa Pantoja en un plató de Telecinco
Isa Pantoja podria reunir-se molt aviat amb un rostre molt conegut  | Telecinco

Isa Pantoja es troba travessant un moment realment complicat. I és que ha vist molt criticada la seva relació amb Asraf Beno, després del seu pas per 'La Casa Fuerte', i això sense passar per alt que s'ha trencat la relació entre el seu germà (Kiko Rivera) i la seva mare (Isabel Pantoja).

No obstant això, no tot seran males notícies, ja que sembla que la jove en els pròxims dies tindrà una cita amb algú molt especial. Es tracta d'una persona que forma part del seu passat i del de la seva progenitora, i aquesta és ni més ni menys que la cantant María del Monte.

Els primers aspectes d'acostament

Fa uns dies es van donar a conèixer unes declaracions de María del Monte sobre les famílies que estan distanciades. Així, va arribar a manifestar: «Que es plantegin si val la pena, perquè hi haurà casos per a tot. Hi haurà casos en què no val la pena estar units i casos en què no valgui la pena estar desunits. Recapaciteu una mica i ja està».

Les seves paraules van ser vistes com una al·lusió a la situació que travessa ara la família Rivera-Pantoja. I, precisament per això, se li va preguntar sobre les mateixes a Isa a 'El programa d'AR' on col·labora. La jove va manifestar al respecte: «No em dono per al·ludida. Sé que no anava per mi (...) Ella ha sigut sempre molt respectuosa respecte a la meva mare i amb mi. Llavors jo ho seré amb ella».

Així mateix, es va voler saber si, després que la 'tonadillera' i María trenquessin la seva amistat, ella ha mantingut contacte amb la cantant, que és la seva padrina. En aquest sentit, va exposar que va deixar de veure-la amb 6 anys i que, després més tard, es van veure quan ella tenia 12 anys.

Alhora va afegir: «per a mi és la meva cançó de bressol. Sempre s'ha portat superbé amb mi, la família igual i si hem tingut contacte o no prefereixo que es quedi per a mi (...) Li envio un petó des d'aquí. Ella sap que li tinc molt d'afecte».

No obstant això, tot i que d'aquesta manera va evitar 'entrar al drap', més tard va fer una confessió que deixava caure que havia tornat a veure's amb María del Monte. En concret, va afirmar: «Aquest Nadal no ha sigut el millor, però també m'ha tornat el contacte amb moltes persones, els noms me'ls reservo. I això ho agraeixo a l'univers».

La cita d'Isa Pantoja i María del Monte

Després d'aquestes declaracions, hi ha periodistes que han investigat aquesta recuperació del contacte entre l'examiga i la filla d'Isabel Pantoja, i entre aquests està Marisa Martín Blázquez. De fet, la col·laboradora de 'El programa de AR' ha revelat el que ha descobert: «Puc assegurar que han quedat per reprendre la relació i que María del Monte li ha dit que, si Isa ho necessita, ella hi és per a qualsevol cosa».

Aquesta notícia ha sorprès no només als integrants del programa sinó també a l'audiència, ja que mostra d'això és que molts teleespectadors no han dubtat a comentar a través del compte oficial de l'espai a Twitter. Concretament hi ha opinions de tota mena entre el públic, però la major part està en contra de la filla de la 'tonadillera':

  • «María del Monte el que hauria de fer és tenir molta cura. No fos cas que la vengui en una revista com va fer amb la seva mare».
  • «Si a María del Monte, que sempre ha estat al seu lloc, se l'ha respectat, si comença a tenir relació amb Isa Pantoja, començaran a sortir coses d'ella. Jo d'ella seguiria així. A Kiko Rivera i a Isa només els mou els diners».
  • «Isa Pantoja el que vol és tenir més informació de la seva mare per mitjà de María del Monte. Tant de bo i no caigui. Algú que ven a la seva mare per diners és capaç de tot».

Sigui com sigui, caldrà esperar per conèixer si aquesta trobada es produeix i quines són les seves conseqüències.


Comentaris

envia el comentari