La cantant Chenoa a un acte organitzat per RTVE

Esperançador i aplaudit missatge de Miguel, el metge que surt amb Chenoa

El sanitari ha volgut mostrar positivisme en mig d'aquesta nova onada de la pandèmia

El 2020 ha estat molt complicat per a tots per la pandèmia i, per tant, per a famosos com Chenoa. Però, a més, la cantant s'ha vist obligada a ajornar les seves noces amb el seu promès, el doctor Miguel Sánchez Encinas.

I precisament avui aquest doctor és notícia. Ho és perquè no ha dubtat a usar les xarxes socials per a compartir un missatge d'esperança a la població. Un missatge de positivitat davant la dramàtica situació que s'està vivint pel coronavirus.
 

El missatge d'esperança de la parella de Chenoa

Miguel és Cap d’Equip del Servei d‘ Urologia de l'Hospital Ruber Internacional. No obstant això, també és Cap del Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Rey Juan Carlos de Madrid . I precisament per la seva professió ha estat des de març de 2020 enfrontant-se dia a dia al virus.

Malgrat aquests mesos tan durs i complicats, el promès de Chenoa manté en tot moment la positivitat. I, per això, no ha dubtat a utilitzar el seu compte d'Instagram, que és privat, per a enviar un missatge d'esperança a la gent.

En concret, ha aprofitat per a llançar-ho després d'haver rebut la vacuna contra la Covid. Per això, ha compartit una imatge de si mateix en el moment de l'administració d'aquella en la qual apareix amb el polze cap amunt.

Miguel Sánchez Encimas, sanitari i parella de Chenoa, posant-se la vacuna del coronavirus
Miguel Sánchez mostra positivitat davant l'arribada de les vacunes al país | Instagram @miguels.encinas

Aquesta l'ha acompanyat del següent missatge: «A més de neu, aquest cap de setmana ens ha portat les vacunes a l'Hospital Universitari Rey Juan Carlos i ja som més de 700 treballadors vacunats. Gràcies a tots els que amb el seu enorme esforç han desafiat a Filomena Continuem treballant!».

Unes paraules aquestes que les ha acabat amb un hastag que és un detall cap a una de les cançons de la seva parella. I és que ha escrit: «Tot anirà bé».

Chenoa reacciona a la publicació de la seva parella

Moltes són les persones que no han dubtat a respondre a la publicació de Miguel Sánchez Encinas. I ho han fet deixant-li comentaris destacant la importància de la vacuna i el treball dels sanitaris en aquesta pandèmia. Bona mostra dels mateixos són aquests:

«Gràcies per l'esforç i el treball malgrat les dificultats».
«Gràcies per donar exemple, doctor».
«Estic molt contenta que t'hagin posat la vacuna, perquè has estat exposat al coronavirus».

Però no només seguidors del metge han opinat sobre aquest tema. També ho ha fet la seva noia. En concret, la cantant, mostrant-se molt orgullosa del seu promès, li ha escrit: «El meu amor».

Chenoa, el gran pilar de Miguel durant la pandèmia

Aquests mesos han estat molt durs per al futur marit de Chenoa pel treball que té, que li ha portat a estar exposat al coronavirus. No obstant això, en tot moment ha comptat amb el suport incondicional de la seva parella.

Així, tal com ella va explicar en una entrevista per al canal de Youtube d'Anne Igartiburu, «Jo li dono molt suport. M'aixeco, a vegades, amb ell a dos quarts de set del matí per a prendre un cafè i que estigui amb mi... Sempre li dic 'Veus amb llum amb la gent' i és el que fa. Estic orgullosa, de veritat». I no és per a menys. El seu noi ha estat inclòs en la llista que Forbes ha realitzat sobre els 165 millors doctors d'Espanya.

L'admiració i l'amor mutu que es professen és tant que Chenoa ha arribat a manifestar: «Durant el confinament i estant amb Miguel m'he adonat que vull casar-me amb ell més que mai». Unes noces que, si res ho impedeix, tindrà lloc al llarg del 2021, com les de molts altres famosos del país.