La reina Sofia en un acte institucional

L'última hora de l'estat de salut de la reina Sofia arran dels darrers rumors

María Zurita ha desmentit els rumors sobre la presumpta depressió que pateix la mare de Felip VI

Recordem que a l'octubre, en una entrevista per a 'Vanity Fair', una persona propera a la família reial va treure a la llum la depressió que patia la reina Sofia. No obstant això, María Zurita ha explicat a 'El Español' quin és el veritable estat de salut de la mare de Felip VI.

«Hi ha dies que li costa aixecar-se del llit», van afirmar fa uns mesos sobre l'esposa de Joan Carles I. Així mateix, van culpar al rei emèrit de la suposada depressió que patia la reina Sofia. Per si no n'hi hagués prou, aquesta font assegurava que l'excap d'Estat havia dut a la ruïna la Corona espanyola, «l'única cosa en el que creu de veritat la reina Sofia». Joan Carles I, després de destruir tot el que havien aconseguit, va fugir i va deixar tot en mans del seu fill, el rei Felip VI.

En aquesta última setmana, diversos mitjans han assenyalat que la reina Sofia ha viscut unes festes de Nadal molt tristes, sense ganes de celebracions. A més, el fet de no poder viatjar a Grècia per celebrar Nadal amb els seus germans, segurament haurà incrementat el seu malestar.  

La veritat sobre l'estat de salut de la reina Sofia

No obstant això, la filla de la infanta Margarida ha desmentit en una entrevista amb 'El Español' que l'esposa de Joan Carles I pateixi depressió i que estigui desanimada. «Fals. Completament. Està estupenda», ha estat la resposta de María quan li han preguntat sobre l'estat de salut de l'àvia de la princesa Elionor.

D'aquesta manera, María Zurita ha deixat clar que la reina Sofia no pateix depressió i que no passa els dies al llit tal com va assenyalar la primera font a 'Vanity Fair' fa uns mesos.

María Zurita també parla sobre l'estat de salut de Joan Carles I

La filla de la infanta Margarida també ha parlat sobre l'estat de salut del seu oncle, Joan Carles I. En la mateixa entrevista, ha confessat que no ha vist la imatge que van publicar a 'Viva la vida', on es pot apreciar el deteriorament físic del rei emèrit.

Tot i això, ha revelat que va parlar amb ell pel seu aniversari, el 5 de gener, i que el marit de la reina Sofia està bé. «Molt bé, molt bé», ha respost María Zurita. A més, els periodistes també han volgut saber si les infantes Helena i Cristina han viatjat fins a Abu Dhabi per visitar al seu pare durant les festes de Nadal. 

No obstant això, la filla de la infanta Margarida ha contestat que no sap si les filles del rei Joan Carles s'han desplaçat fins als Emirats Àrabs: «Sempre pregunteu a qui menys sap, ho sento moltíssim».

Des de l'exili del rei Joan Carles I el passat mes d'agost, es rumoreja sobre el seu retorn a Espanya. Tot i això, el paparazzi Gustavo González assegura que el rei emèrit va venir a l'octubre. En canvi, María Zurita afirma que no sap quan Joan Carles I decidirà tornar a Espanya.