YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La portada que deixa sense paraules tot Telecinco i portarà cua

Una col·laboradora de la cadena carrega durament contra una de les presentadores més famoses

Mila Ximénez estrena 'look' al plató de 'Sálvame'
La portada que deixa sense paraules tot Telecinco i portarà cua | Telecinco

Segur que avui tot Telecinco s'ha quedat estupefacte amb la portada de la revista 'Lecturas'. I és que aquesta està protagonitzada per una de les seves col·laboradores, que ataca contundentment una famosa presentadora. En concret és Mila Ximénez, qui no ha dubtat a manifestar de forma pública tot el que pensa d'Isabel Gemio. I, de fet, ho ha fet com és ella: sense pèls a la llengua.

L'origen de l'atac de Mila

Aquests dies s'ha estat parlant molt de la polèmica sorgida entre María Teresa Campos i Gemio. Una polèmica que ha nascut a conseqüència de la 'peculiar' entrevista que aquesta última va fer a la veterana per al seu canal de 'Youtube'.

Es tracta d'una entrevista amb preguntes relacionades amb l'edat de la mare de Terelu i, fins i tot amb el seu ex, Bigoti Arrocet, les quals van donar lloc al fet que l'entrevistada es mostrés realment ofesa i molesta. Tant és així, que fins i tot ha arribat a manifestar que la seva companya de professió és «'gilipolles'» i que no vol saber res més d'ella.

Aquesta controvertida situació ha estat comentada en els diferents programes de televisió. Així, uns col·laboradors s'han mostrat a favor de María Teresa i altres, com Jorge Javier Vázquez, no. Aquest, per exemple, ha opinat que la malaguenya no va saber reaccionar i hauria d'haver posat fi a l'entrevista. Tot i això, qui sí que defensa a ultrança Campos és Mila Ximénez.

Mila Ximénez somrient en primer pla amb María Teresa Campos en segon pla també somrient
Mila Ximénez ha defensat a María Teresa Campos | GTRES


La col·laboradora de 'Sálvame' carrega contra Gemio

Ximénez té un bloc a la revista 'Lecturas', i des d'aquest ha volgut deixar clara la seva postura a favor de María Teresa Campos en aquesta polèmica. I ho ha fet atacant de forma contundent a Isabel Gemio, la qual cosa ha donat lloc al fet que l'esmentada revista hagi considerat que les seves paraules mereixien ser portada de l'últim número.

Per aquest motiu, en aquesta portada apareix una foto de la col·laboradora de 'Sálvame' acompanyada del següent titular: «Mila carrega durament contra Isabel Gemio: La Gemio apunyala per l'esquena sense compassió».


Ja a l'interior de la revista es pot llegir tot el que opina Ximénez de la presentadora extremenya. Concretament, després de la seva manera d'entrevistar la mare de Terelu, Mila opina que Isabel Gemio «ja no enganya a ningú».

De la mateixa manera, ha indicat que li va semblar molt malament com va actuar amb la matriarca de les Campos i que no està d'acord amb les preguntes que li va realitzar. A més, ha deixat palès que, des del seu punt de vista, va ser «una carnisseria absolutament innecessària».

És més, la col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat que ella coneix molt bé Isabel Gemio per una experiència que va viure personalment. Així, ha deixat clar que, tot i que intenta transmetre una imatge de presentadora que no entra en intimitats dels personatges, menteix. En concret, ha exposat que, com diu el titular, «dona punyalades per l'esquena sense compassió».

Isabel Gemio intenta justificar-se

Davant els atacs que està rebent de Mila Ximénez i d'altres col·laboradors, la presentadora extremenya ha volgut respondre. Així, ha fet ús del seu compte a Instagram per donar la seva versió sobre el que ha passat amb María Teresa.

Concretament, ha dit que a Campos «des del primer moment, no li agradava gens, no entrava a res del que jo li proposava... No va estar positiva. Podia haver estat amb millor tarannà. Me'n vaig adonar ràpidament i em vaig sentir descol·locada, em va sorprendre i em vaig sentir incòmoda».

De la mateixa manera, no ha dubtat a afegir: «No vaig fer l'entrevista per anar a matadegolla, per deixar-la malament. No ho he fet en la meva vida. Aquí està la meva trajectòria. No necessito polèmica de cap mena, no la vull, em fa patir». Per concloure, ha fet una petició: «Si us plau, no facin més mal, és l'únic que demano (...). Només demano que em deixin viure en pau».


Comentaris

envia el comentari