Froilà de Marichalar amb uns amics

Froilà ja és història: Mar Torres podria haver-se enamorat d'un ex de Sofía Suescun

La jove estaria interessada en un jove que ha sigut anteriorment parella de la filla de Maite Galdeano i també d'Ivonne Reyes

El passat mes d'abril coneixíem que l'empresària Mar Torres havia trencat la seva relació amb el nebot del rei, Froilà. En aquell moment, les dues parts van coincidir que havia estat una ruptura amistosa i que entre ells hi havia quedat una relació més que bona i, des de llavors, poc més es va saber de la jove fins al dia d'avui.

La redacció d'España Diario' ha tingut avui accés en exclusiva a un testimoni que revela què ha sigut de la jove i qui ha estat una de les seves últimes conquestes. Tot i que es tracta d'un noi que sempre ha estat en una segona línia mediàtica, la seva nova conquesta no és per res anònima, i segurament el seu nom us soni d'altres polèmiques televisives.

Estem parlant de Juanjo Sánchez, exconcursant de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' i també, comensal de 'First dates'. Aquesta exposició pública l'ha fet estar o tenir alguna cosa amb algunes famoses del nostre país com Sofía Suescun o la model Ivonne Reyes.

Sempre basant-nos en el testimoni directe del jove, aquest hauria rebut un missatge de Mar Torres i a partir d'aquest moment haurien començat a tenir un vincle molt proper. Així, sigui via telefònica o mitjançant WhatsApp, haurien començat a compartir confidències fins a arribar a, suposadament, veure's en persona i compartir alguna cosa més que un cafè.

Sánchez assegura que, entre els seus plans més futurs, està participar a 'Supervivientes' i, a més, diu que Torres també es trobaria en les travesses de la productora responsable, per la qual cosa, no seria d'estranyar que aquesta acabi apareixent en el programa de supervivència de Telecinco.

Si es confirma aquesta dada, Mar Torres abandonaria la seva imatge pràcticament anònima per passar a un primer pla i entrar a compartir la seva vida privada amb tots els espectadors de Telecinco. Potser serà llavors quan coneguem com va ser la seva relació amb el nebot del rei i si realment, la família de Froilà va ser l'impediment perquè aquesta relació perdurés en el temps.

Juanjo Sánchez, expert en rendibilitzar presumptes relacions

De moment, Mar Torres no s'ha pronunciat respecte a aquesta suposada relació amb Sánchez. Ell afirma que hi ha converses, i fins i tot algun vídeo que provarien la relació. No podem oblidar, però, que Juanjo Sánchez té ja un llarg recorregut en el mitjà televisiu i que ha estat algunes vegades al plató de 'Sálvame' participant en diverses batusses.

Una de les més sonades és la què va protagonitzar contra Kiko Matamoros per unes imatges que aquest hauria intentat vendre i que li haurien arribat per part de Lydia Lozano. La primera aparició mediàtica del jove va ser quan una revista va publicar que Ivonne Reyes havia trobat l'amor al costat d'un jove d'Almeria. Tot i això, aquesta relació tampoc va acabar bé, però va servir perquè ell comencés a fer-se un forat al mig.

Sofía Suescun, la seva última relació coneguda

Tampoc sabem com es prendrà la tornada a l'arena del jove Sofía Suescun, una altra de les famoses amb qui se l'ha relacionat amb el pas el temps. Segurament, la seva actual parella, Kiko Jiménez, no li donarà corda a 'Sálvame' i no permetrà que pugui tornar a pujar al carro explicant històries que impliquin danyar la imatge de la seva noia.

Finalment i tornant a Mar Torres, Sánchez assegura que li consta que la jove ha rebut moltes propostes per part de diverses productores, interessant-se per ella i oferint-li formar part dels 'realities' i programes més importants de la televisió. Tot i això, Torres ha demostrat que fins ara no està interessada en aquest negoci, i que a través de la seva empresa i la seva activitat a les xarxes socials, es guanya més que bé la vida.

Només el temps ens dirà si finalment acaba deixant-se seduir per la televisió i acaba enfundant els seus millors vestits de bany per guanyar el programa més calorós i estiuenc de 'Mediaset'. Des d'España Diario' s'han intentat posar en contacte amb Mar Torres per conèixer la seva versió d'aquesta història, però de moment, la 'influencer' no ha volgut dir res i ha mantingut el silenci absolut com a resposta. Per tant, es veurà si en les pròximes hores es produeixen novetats al respecte.