Jorge Javier Vázquez

'Sálvame' revela que Jorge Javier Vázquez patiria un estrany trastorn

La polèmica manera de ser del presentador podria tenir una explicació mèdica

Feia un mes que Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez no es veien les cares, després del tibant enfrontament que tots dos van protagonitzar abans de les vacances de Nadal, on el presentador va opinar obertament el que pensa de l'exmarit de Rocío Carrasco al seu bloc de 'Lecturas'. Va ser allà on Jorge Javier va qualificar al col·laborador com «un gran manipulador», provocant la reacció d'Antonio David.

Dies després, ja amb el presentador de vacances, l'exguàrdia civil es va mostrar molt dur amb Jorge Javier assenyalant que potser hi ha més persones que no li tenen estima a ell i es va crear entre tots dos un distanciament.

Jorge Javier pateix «la síndrome d'Hubris»

En el programa d'ahir dijous, Jorge Javier Vázquez i Antonio David Flores per fi es veien les cares a 'Sálvame' després de l'encreuament d'acusacions que es van llançar entre ells. Una trobada que prometia moments tensos, més encara veient les poques ganes que tenia el presentador: «Creus que a mi em ve de gust trobar-me avui amb Antonio David?» li preguntava a Anabel Pantoja deixant entreveure que no li venia de gust res.

No obstant això, el presentador assegurava que no li importava que el col·laborador estigués al plató i opinava que no pensava que fos «un mentider patològic», tot i que sí que «transforma la realitat a la seva conveniència» i va qualificar a Antonio David de «triler».

Lluny de quedar-se callat, l'exmarit de Rocío Carrasco va decidir respondre a les paraules de Jorge Javier fent al·lusió al possible trastorn que aquest podria tenir: la síndrome d'Hubris. «Trastorn dels que creuen saber-ho tot, al·ludeix a un orgull o confiança en si mateix molt exagerat», explicava Antonio David Flores demostrant que venia ben preparat.

Aquesta mena de síndrome és un trastorn que es caracteritza per l'ego desmesurat, aparició d'excentricitats, menyspreu cap a les opinions dels altres, un enfocament personal exagerat, sentiment de superioritat... Totes les actituds que en més d'una ocasió han estat atribuïdes Jorge Javier després que aquest hagués tingut algun enfrontament amb companys de professió.

El que més li va doldre a Antonio David Flores

Jorge Javier Vázquez va preferir no entrar a valorar les paraules que Antonio David Flores li havia dedicat sobre el seu possible trastorn, i va voler saber què era exactament el que més li va doldre en les declaracions que havia fet sobre ell. I el col·laborador va ser rotund: que es posicionés amb Rocío Carrasco.

«El que més m'ha dolgut és que et posicions a favor de Rocío Carrasco i això sí que ho has fet amb maldat. M'equivoco?»,  va dir Antonio David Flores. I no estava desencaminat, Jorge va confessar que «el que és obvi hauria estat posicionar-me del teu costat, però vaig dir 'li donaré una mica per sac'. Aquestes coses també es fan per diversió», opinava. «Tu dones hòsties per diversió?», va preguntar Antonio David mentre que el presentador reia assentint.

L'actitud de Jorge Javier no acabava d'agradar a Antonio David que es mostrava seriós i dolgut amb ell per haver utilitzat la seva guerra amb Rocío Carrasco com una arma llancívola per donar-li on més li fa mal. Tot i això, el presentador li recordava que estaven en plena batalla i que tan sols era un joc.

«Fill meu, estem en un joc. M'ho pregunten en ple conflicte, què volies que contestés? A la fiet va coure, que és el que es buscava també», reconeixia Jorge. El col·laborador acceptava l'explicació, però no s'esperava que li donés el cop definitiu en admetre que si hagués de triar entre ell i Rocío Carrasco com a col·laborador, acabaria escollint a la filla de Rocío Jurado. Un cop baix que separa encara més a Antonio David i Jorge Javier.