La decisió de Nagore Robles que posa en dubte la seva relació amb Sandra Barneda

Ha anunciat un gran canvi a la seva vida

Nagore Robles davant una botiga de Mango
Nagore Robles davant una botiga de Mango | GTRES

Nagore Robles i Sandra Barneda són una de les parelles més populars de la televisió. Durant un temps eren inseparables i les seves mostres d'afecte eren evidents inclòs quan coincidien en algun plató. L'exparticipant de Gran Hermano i la presentadora es va conèixer a televisió i van quedar enamorades una de l'altra, tot i això, la seva relació es va trencar i van estar un temps separades.

Però l'amor ha demostrat ser molt fort entre elles i van decidir donar-se una segona oportunitat. Una nova ocasió per demostrar-se que s'estimen molt i que han compartit amb els seus seguidors de les xarxes socials on hem pogut ser testimonis de nombrosos intercanvis de missatges d'amor i afecte. Tot i això, la darrera decisió presa per Nagore Robles ha fet saltar les alarmes sobre un possible distanciament entre les dues.

Nagore Robles es canvia de casa sense Sandra Barneda

La col·laboradora de 'Mujeres y Hombres y viceversa' sorprenia a tots els seus seguidors d'Instagram anunciant una decisió molt important a la seva vida: s'ha canviat de casa. Nagore Robles anunciava que per fi s'havia pogut traslladar de casa malgrat que la tempesta Filomena no li ha posat gens fàcil i amenaçava en no poder complir el seu somni. 

D'aquesta manera, la de Basauri deixa el seu àtic al barri de Chueca per canviar d'aires i de vistes. El que ha sorprès és que Nagore no hagi volgut quedar-se a veure amb la seva noia tot i haver-se mudat molt a prop de Sandra Barneda. Serà que ha passat alguna cosa entre elles? Per què tot i que fa temps que estan juntes no han decidit fer el pas?

El cert és que des que van iniciar la seva relació, tant la col·laboradora com la presentadora van decidir que cada una viuria als seus respectius domicilis, quelcom que segueixen mantenint tot i la bona relació que mantenen. La seva relació segueix anant vent en popa i per elles la distància no és un problema, prova d'això és el temps que van estar sense veure's a causa de les gravacions de 'La isla de las tentaciones' que va portar a Sandra Barneda a passar un temps a la República Dominicana.

Feliç a la seva nova llar

S'ha de ser sincer. L'amor pot ser molt bonic, però la convivència és dura i de vegades és la raó de què moltes relacions acabin. A més, en el cas de Nagore Robles i Sandra Barneda, és fàcil que coincideixin en més d'una ocasió pels passadissos de Telecinco i comparteixin hores en algun plató, per això és comprensible que hagin decidit viure per separat per tenir una mica més d'espai.

Les dues estan contentes amb aquesta decisió i Nagore es mostra d'allò més feliç i il·lusionada amb la seva nova llar. Tan sols ha hagut d'esperar que passés el Nadal i el temporal de neu perquè les seves coses poguessin ser traslladades a la nova casa, que a jutjat per les imatges, comparteix estil de decoració amb el de Sandra Barneda.

Tot arribarà

Va ser la mateixa Sandra Barnera la que va explicar durant una entrevista per la revista 'Lecturas' que ella i Nagore encara no vivien juntes, però que es tracta d'una decisió presa per les dues: «Vivim separades. A prop, però sí», assegurava mentre explicava que de moment es trobaven molt a gust amb aquesta decisió i que no tenia gens de pressa a fer el pas.

«Tot té el seu moment. Per ara, cada una a casa seva. Estem molt bé així. Ja veurem després. De moment, no ens ho plantegem perquè tal com estem, ens sentim molt a gust. Crec que tot arribarà», confessava la segona guanyadora del Premi Planeta.


Comentaris

envia el comentari