YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El problema de David Bustamante després de perdre 20 quilos en tres mesos

El cantant ha protagonitzat un important canvi físic

David Bustamante al programa 'All you need is love'
Bustamante ha perdut prop de 20 quilos en tres mesos  | Mediaset

David Bustamante ha fet un brutal canvi físic en menys de tres mesos. En aquest breu període de temps, el cantant ha perdut gairebé 20 quilos, una pèrdua de pes que li ha donat algun problema durant l'enregistrament del seu nou projecte televisiu 'El Desafío'. L'exparticipant d''Operación Triumfo' s'ha sumat al nou repte d'Antena 3 amb un concurs de proves extremes on participen diversos famosos.

El programa, presentat per Roberto Leal i Tamara Falcó, es va estrenar aquest divendres 15 de gener, i va comptar amb la presència de David Bustamante i altres cares conegudes com ara: Ágatha Ruiz de la Padra, Pablo Puyol, Kira Miró, Jorge Sanz, Ana Peleterio, Gemma Mengual i Jorge Brazáles.

David Bustamante perd 20 quilos en menys de tres mesos

David Bustamante va acceptar el repte d'Antena 3 al mateix temps que va començar un repte personal per millorar el seu estil de vida i posar-se en forma. Durant la seva entrevista amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' fa un temps, el cantant va confessar els grans problemes de menjar que havia tingut al llarg de la seva vida i que li havien provocat grans variacions al seu pes.

En aquell moment, David Bustamante va reconèixer que estava intentant canviar algunes rutines alimentàries i esportives per poder veure's en forma i sentir-se millor, un repte que sense cap mena de dubte ha aconseguit. De fet, el cantant ensenya a través de les xarxes socials alguns dels exercicis que realitza per mantenir-se en forma.

També hem pogut veure la seva enorme evolució física a través del seu compte d'Instagram, on el cantant aprofita per lluir músculs, tal com podem veure en la seva darrera publicació durant el temporal Filomena.

 

La pèrdua de pes de David Bustamante causa un conflicte a l'equip de 'El Desafío'

El gran canvi físic de David Bustamante va sorprendre enormement a l'equip de gravació de 'El Desafío', una pèrdua de pes que també va produir algun problema amb l'organització del programa. L'encarregat de revelar l'anècdota ha estat el mateix productor de l'espai, Jorge Salvador, que ha definit el tema com «un conflicte greu» dins del programa.

Segons ha revelat el productor, la gravació del programa va durar gairebé un total de tres mesos, un període de temps on l'artista va aconseguir perdre ni més ni menys que 20 quilos. La ràpida pèrdua de pes va provocar un canvi físic a David Bustamante, que no es reconeixia en les fotografies que havien fet al principi del programa.

«Posàvem una fotografia de David al 'video wall', però David ens demanava que canviéssim aquella fotografia perquè s'estava aprimant i al final no es reconeixia», explicava Jorge Salvador. De fet, la insistència del cantant va ser tant gran que, finalment, l'equip de producció va fer el canvi de fotografia perquè s'ajustés més a la realitat actual del cantant.

David Bustamante i els rumors de paternitat que el van posar d'actualitat

Recentment, el cantant també ha estat protagonista de l'actualitat pels rumors d'una nova possible maternitat. Segons van avançar diversos mitjans de comunicació i usuaris de les xarxes socials, la parella del cantant, Yana Olina, va penjar sense voler una fotografia a Instagram deixant entreveure uns peücs de bebè que van fer saltar totes les alarmes en qüestió de minuts.

Tot i això, David Bustamante va sortir al pas desmentint la paternitat, deixant clar que faria un germà o germana a la filla que té en comú amb Paula Echevarría, Daniella, que sí que està esperant el seu primer germà fruit de la relació de la seva mare amb Miguel Torres. «La que està embarassada és la meva cunyada. Seré tiet, no pare», ha confessat el cantant a la revista '20 minutos'.


Comentaris

envia el comentari