Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Bertín no s'està de res: es declara «l'únic culpable» de la seva ruptura

El presentador explica en un comunicat els motius de la ruptura

El programa 'Viva la vida' ha sorprès a tots els seus espectadors amb l'anunci d'un inesperat comunicat de Bertín Osborne, en què confirma la ruptura del seu matrimoni amb Fabiola, després de vint anys de relació i catorze de matrimoni.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez,  amb dos fills en comú, han decidit separar els seus camins de mutu acord davant la sorpresa de tots els seus seguidors. José Antonio Avilés ha estat l'encarregat de donar l'exclusiva a 'Viva la vida' amb un comunicat del cantant. Després de l'exclusiva, Emma García ha assegurat que «ja no seguiran junts en l'amor, però segur que la unió d'equip com a pares seguirà estant present».

L'inesperat comunicat de Bertín Osborne

«Estimats amics, com suposo que ja sabeu, Fabiola i jo hem decidit separar-nos...», comença dient Bertín Osborne en el comunicat en què anuncia la ruptura. «No hi ha un motiu concret, sinó problemes de convivència. No hi ha, ni hi ha hagut, terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió, però sí que existeix la dificultat de fer conviure les nostres personalitats», prossegueix el presentador per evitar rumors i especulacions.

«Confesso que soc una persona molt complicada en el dia a dia i assumeixo tota la responsabilitat de la ruptura. De Fabiola només puc dir que és una persona meravellosa, gran companya, una gran dona i, com a mare, és literalment única», assegura Bertín, afirmant el 'mea culpa'.

La raó per la qual es culpa de tot

Bertín ha volgut carregar amb totes les culpes de la seva ruptura amb Fabiola per tal de protegir als seus fills, ja que «havent-hi un responsable» pensa que la separació es pot gestionar millor. Malgrat tot, diumenge a 'Sálvame Deluxe' s'afirmava que Bertín podria tenir una altra relació, que possiblement aviat sortirà a la llum.

Encara que per regla general, tant Bertín com Fabiola han mantingut la seva relació fora del focus mediàtic, sempre s'han mostrat molt afectuosos l'un amb l'altre, dins d'un matrimoni que ha tingut adversitats, això sí, sempre amb el suport dels seus fills, Kike i Carlos.

Una relació marcada per les adversitats familiars

La relació entre Bertín i Fabiola no ha estat gens fàcil. La parella es va conèixer l'any 2001 quan Bertín buscava models per a un dels seus videoclips. El 2006 la parella es va donar el 'sí, vull' i des de llavors mai han llançat la tovallola.

Bertín i Fabiola han hagut de lluitar junt contra la malaltia del seu fill Kike i, per descomptat, contra el coronavirus. «Després de protegir-nos, cuidar-nos, aïllar-nos... i seguir totes les mesures, ens hem contagiat. Hem d'aprendre a conviure amb aquest virus, com ens ha passat amb moltes malalties al llarg de la història», deien, dia abans d'anunciar que tant ells com el seu fill Kike havien passat el virus amb èxit i sense seqüeles. 

Ara comença una nova vida per a tots dos en què, tot i no seguir junts, segur mantindran el respecte i el contacte pel bé dels seus fills.