Dani Rovira durant la lectura dels Premis Goya 2021

La lliçó de Dani rovira a Instagram que triomfa: «Per menjar-me»

L'actor malagueny ha compartit una profunda reflexió en una de les seves últimes publicacions

«No necessito l'aprovació de ningú... SÉ QUE ESTIC PER MENJAR-ME, perquè he après a mirar-me amb els ulls més afectuosos que existeixen, els meus». Amb aquesta frase ha acabat Dani Rovira el text reflexiu que acompanya una de les seves últimes fotografies compartides al seu perfil d'Instagram i que està corrent per les xarxes socials com la pólvora. 

El còmic malagueny ha volgut mostrar un cop més la seva cara més seriosa i reflexiva llançant aquesta crítica sobre el 'postureig' amb el qual molta gent es disfressa a les xarxes socials, en aquest cas a Instagram. L'actor assenyala que quan volem compartir fotografies que ens agraden per com sortim «busquem excuses barates per justificar-ho» i ho fem acompanyant la imatge de «frases intenses, filosòfiques o còmiques, per restar-li importància, mostrant una falsa modèstia».

«Busquem excuses barates per justificar-ho»

Un fet que manifesta obertament que «personalment m'irrita» perquè considera que és «com treure la teva cua de paó real però fer referència al bec o a l'ungla de la pota». Afegeix que es produeix com una mena de «dessincronització» entre la foto i el text tot convertint-se en una forma «maldestre de demanar l'aprovació de l'altre».

Escapant d'aquest 'postureig', Rovira posa en relleu que comparteix la imatge en qüestió a Instagram perquè «m'agrado. M'agrado a mi» i afegeix que «em sembla que això va d'estimar-se, sense amagatalls. D'estimar-se i que et doni igual el que opinin els altres».

Dani Rovira estrena programa

El 2020 va ser un any molt complicat per a tots, a causa de la pandèmia de la Covid que encara continua present, però en especial pel protagonista d''Ocho apellidos vascos' i 'Ocho apellidos catalanes' que va haver d'enfrontar-se al càncer. Una malaltia que l'actor va anunciar que havia superat el passat 15 d'agost, sis mesos després de ser-li diagnosticada.

Ara, Rovira es troba immers en la seva feina i en nous projectes, ja que pròximament s'estrenarà el seu nou programa d'entreteniment a TVE: 'La noche de D'. Un format que combinarà humor i entrevistes i que comptarà amb convidats molt reconeguts en el seu primer programa i és que, als ja confirmats actors Ángela Molina i José Sacristán, si sumen María Teresa Campos, Iñaki Gabilondo, Jordi Évole i Andreu Buenafuente.

A més, el pròxim 6 de març presentarà la 35a edició dels premis Goya i ho farà al costat de l'actriu Ana Belén al Teatro Soho Caixabank de Màlaga. La presentació dels nominats es va fer ahir a la seu de l'Acadèmia, una setmana més tard del que estava previst a causa de la tempesta Filomena. La lectura de les candidatures, però va patir un petit contratemps i és que Dani Rovira i Ana Belén van viure un moment de confusió en ple directe a causa d'un error als sobres dels seleccionats a millor actor i actriu protagonistes.