Imatge de la reina Letícia

Els rumors es disparen: Dues setmanes sense ni rastre de Letícia

L'esposa de Felip VI ha desaparegut del focus mediàtic

Les últimes notícies sobre la reina Letícia han estat centrades en el seu vestuari o el seu comportament autoritari dins la família reial. Ara bé, avui parlem de Letícia perquè ha desaparegut del focus mediàtic, des de la celebració de la Pasqua Militar, la reina no ha tornat a aparèixer públicament. És per això que s'han disparat els rumors sobre on podria estar Letícia, però no cal preocupar-se perquè tornarà ben aviat.

L'última aparició pública de la reina Letícia

L'últim acte públic en què vam poder veure a Letícia va ser durant la Pasqua Militar, el 6 de gener, celebrada al Palau Reial. De fet, l'esdeveniment va ser motiu de notícia pel comportament de la reina i del rei Felip VI, que es mostraven aliens als comandaments militars. No obstant això, es desconeix perquè els reis van decidir tenir aquesta actitud. 

El vídeo on es veu a Letícia amb una actitud indiferent, ha estat molt criticat a les xarxes socials i fins i tot el comentari d'un internauta acumula molts 'likes': «No es pot repicar i anar a la processó».

La reina Letizia en un acte públic
La reina Letícia va ser vista públicament per última vegada a la celebració de la Pasqua Militar | GTRES

La desaparició de la reina

Des de la Pasqua Militar, en què vam poder veure-la dinant amb la família reial i el seu pare, no ha tornat a aparèixer en públic, i això ha fet saltar les alarmes. Així, han sorgit rumors de tota mena. 

Segons la revista 'Lecturas', la reina Letícia ha estat aïllada a la Zarzuela després de veure's obligada a cancel·lar tots els actes pel temporal Filomena. Així doncs, es va comunicar que s'havien de cancel·lar tots els actes per «les dificultats provocades per les circumstàncies climatològiques». És per això que Letícia ha estat a la seva llar, junt amb el seu marit i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, que tampoc han pogut anar a l'escola.

L'esperat retorn 

De la mateixa manera, l'esmentada revista ha fet públic que ja hi ha data per poder veure a Letícia. El pròxim 21 de gener, la reina té previst assistir a la Jornada de Treball del Comitè de Direcció de Fundació Telefònica, celebrada a la seu madrilenya de Telefònica.

La reina Letícia serà l'encarregada de presidir aquest acte, en què es reunirà amb membres del corresponent Patronat. Així mateix, a aquesta trobada assistirà l'equip directiu de la fundació i l'objectiu de la reunió és «aprofundir en les línies estratègiques del seu pla d'acció per a Espanya per 2021».

Per altra banda, l'agenda de Felip VI està molt atapeïda. El rei assistirà a la cloenda de la Conferència d'Ambaixadors d'Espanya i a l'audiència amb el General Tod Wolters. A més, té previst visitar l'Institut Hidrogràfic de la Marina, el Vaixell Hidrogràfic Tofiño i assistir a tres audiències més. En concret, amb l'Associació Societat Civil Ara, amb el Patronat de la Fundació Euroamerica i amb el Consell Assessor d'Intel·ligència Artificial.