Els periodistes Vicente Vallés i Ángeles Blanco

Vallés a Antena3 i Ángeles Blanco a Telecinco: un matrimoni competint en 'prime time'

Els presentadors dels informatius van haver de competir el passat divendres

Vicente Vallés i Ángeles Blanco formen un matrimoni ideal i ben avingut, o això és el que han mostrat sempre davant les cambres en esdeveniments o altres esdeveniments als quals han pogut acudir junts.

No obstant això, en l'àmbit professional són com el gos i el gat, ja que treballen en cadenes competidores. Vicente Vallés és presentador d''Antena 3 Notícies' i Ángeles Blanco d''Informatius Telecinco'.

Per això quan s'enfronten a les cambres dels informatius i als seus teleespectadors, deixen el seu vincle amorós aparcat per a més tard i donen pas a la seva màxima competitivitat. Hi ha moltes nits en les quals Antena 3 i Telecinco lluiten per aconseguir un número major d'audiència que qualsevol altra cadena. El passat divendres, 15 de gener, va ser un d'aquests dies.

El matrimoni de periodistes, cara a cara per un dia

El matrimoni, cadascun en la seva cadena, ha competit per a guanyar en audiència i posicionar-se per damunt. Tanmateix, encara que treballen en cadenes contràries des de fa més d'una dècada, que els toqui veure's cara a cara ha estat un fet gairebé insòlit, ja que la periodista és la conductora habitual de 'Informativos Fin de Semana' en Telecinco amb Pepe Ribagorda.

No obstant això, en alguna ocasió Ángeles Blanco sí que ha saltat a altres edicions per a substitucions en períodes vacacionals, com assenyala 'El Periódico'. Per tant no seria la primera vegada que la parella hauria coincidit en pantalla al mateix temps, però cadascun des de la seva cadena.

Aquest esdeveniment ha revolucionat Twitter, amb molts teleespectadors i seguidors dels presentadors comentant i opinant sobre això. «Alguna nit havia de passar», ha fet broma un usuari en Twitter en mostrar dues imatges dels presentadors mentre aquest divendres presentaven els seus respectius programes alhora.

Altres usuaris han comentat el curiós que ha resultat veure'ls alhora presentant els seus respectius informatius, sobretot sabent que són marit i dona. «Ángeles Blanco i el seu marit, Vicente Vallés, competeixen en la nit del divendres», ha destacat un altre usuari.

«Això ja ha passat diverses vegades»

Així mateix, altres usuaris de Twitter han explicat que no és la primera vegada que es dóna aquesta coincidència. «Això ja ha passat diverses vegades, no és la primera vegada», ha assegurat un altre teleespectador.

Ángeles Blanco i Vicente Vallés es van conèixer quan tots dos treballaven en els informatius de la cadena de Mediaset. La veritat és que de la proximitat professional van passar a una relació personal que va traspassar la pantalla i que encara perdura.

Finalment, Vallés va decidir canviar radicalment; primer va apostar per RTVE i després va passar a Atresmedia, cadena en la qual s'ha convertit en una estrella del periodisme televisiu. Vicente Vallés ha sabut guanyar-se als teleespectadors i gràcies a la seva dedicació i proximitat s'ha guanyat a una bona part dels espanyols. Aquests últims mesos ha destacat per la seva sinceritat a cambra i les seves opinions clares sobre temes que afecten directament la població d'aquest país.

Aquest presentador ha sabut traspassar les pantalles dels teleespectadors i, per descomptat, destacar entre tots els altres. A més, triomfa a les xarxes socials. Twitter i Instagram s'han fet ressò de moltes de les seves introduccions durant els Informatius i, habitualment, aquestes reben comentaris de suport.

Es podria confirmar que el programa d'Informatius d'Antena 3 de les 21 hores és un dels quals més audiència té gràcies al fet que s'emet en horari de màxima audiència i, també, al fet que el periodista Vicente Vallés forma part d'aquest i li dóna un toc personal i diferent.