Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja, al límit: La decisió que podria prendre sobre el seu futur a 'Sálvame'

La col·laboradora confessa estar cansada de les polèmiques que viu diàriament amb algunes de les seves companyes

Després de molts mesos allunyada dels platós de televisió, a la fi, Anabel Pantoja ha pogut tornar al seu lloc de treball, en viu i en directe, ja que, fins ara, havia col·laborat en connexions puntuals des de casa. El que semblava que havia de ser una volta a la feina tranquil·la i agradable, ha acabat sent una tornada molt polèmica per la neboda de la Pantoja.

Feia diverses setmanes que 'Sálvame' i altres programes germans de Telecinco parlaven del seu distanciament amb Belén Esteban, però, per res al món, Anabel s'esperava aquesta rebuda. El seu distanciament amb Belén i la seva competència en xarxes socials, concretament a Instagram, per la venda de les seves joies, ha marcat la seva tornada a la televisió plena de mals rotllos.

I per si fos petita la que té a sobre Anabel, María Patiño carregava durament contra ella aquest dissabte en el seu programa, 'Socialité'. La presentadora acusava, en directe i sense pèls a la llengua, d'interessada i mentidera a Anabel Pantoja. Després de veure les dures acusacions de la presentadora, la neboda de la 'tonadillera' ha amenaçat en abandonar 'Sálvame' en una conversa telefònica amb el programa.

Anabel molt afectada i enfonsada es posava amb contacte amb el programa de María Patiño i confessava: «tinc ganes d'anar-me'n (de la televisió), això no em compensa. Jo només vull viure a Canàries amb la gent que m'estima, amb una cervesa, no vull luxes ni res. No vaig de diva, i em diu que vull malmetre? Perdona? Jo no sóc d'aquesta manera. No pot dir res brut sobre mi, no ho suporto, no m'agraden els mals rotllos».

«No sé què li he fet. Li vaig dir que no volia seguir alimentant això, no vull perdre a una amiga (a Belén). No li vaig dir res més a María i diu que he mentit. M'ataques a mi quan em vaig sincerar amb tu i li vaig dir el que va passar? Tens dues versions diferents perquè no ens hem assegut a parlar. Jo mereixo això per part de María? Jo no vull malmetre contra Belén. Què destaparàs sobre mi, tia? Què prenc drogues? No. Què he de donar diners a Hisenda? No, no pot treure res brut de mi», explicava la col·laboradora de 'Sálvame' entre llàgrimes.

«No entenc per què m'ataca i em diu que vaig de diva»

A més, Anabel Pantoja afegia: «No entenc per què m'ataca i em diu que vaig de diva, quan jo mai m'he cregut més que ningú», les quals no han agradat gens a María Patiño.

María acusa Anabel de no haver dit bé les coses en el seu conflicte amb Belén Esteban, i aclareix quin és el motiu principal del seu enuig: «Entenc que la gent menteixi, però no entenc que, quan jo no pregunto res se'm menteixi. Conec una de les parts, la de Belén, i Anabel decideix explicar-m'ho i descobreixo que m'ha enganyat. Per això li dic interessada i mentidera».

Així mateix, i després d'escoltar les paraules d'Anabel, Patiño aclaria a 'Socialité' per què és tan dura contra ella i per què es va enfadar amb ella en el passat, cosa que està aclarit. Però pel que fa a la polèmica de Belén i Anabel, María insisteix que s'ha sentit utilitzada i enganyada per Anabel.

«Anabel no té cap costat fosc, però no m'agrada que em menteixin sobretot si jo no pregunto. Però Anabel no té res a amagar, el que passa és que jo vaig reaccionar així ahir, en comptes de posar-me a plorar. Jo no seré intermediària de res», aclaria la presentadora.