Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

El revés d'una famosa política espanyola a Jorge Javier Vázquez

El col·laborador de 'Sálvame' ha carregat contra una coneguda política de Vox

Fa tot just uns dies, Jorge Javier Vázquez aprofitava la seva columna setmanal per carregar durament contra la líder de Vox a la Comunitat de Madrid, Rocío Monasterio. El de Badalona es trobava comentant la polèmica entrevista que Isabel Gemio li va realitzar a María Teresa Campos, quan de sobte es va recordar de la susdita i no va dubtar a atacar-la fent esment al seu físic.

El popular presentador utilitzava el seu espai a 'Lecturas' per comentar l'actitud d'Isabel Gemio i María Teresa Campos: «La trobada entre les dives és un regal per als amants de les baralles entre reines. Fent gala de la seva proverbial antipatia, la Gemio intenta, mitjançant rialles impostades i maneres afectades, entrevistar Campos, que no entra al joc perquè no li dona la gana», començava dient.

Per si no n'hi hagués prou, el presentador apuntava que Isabel Gemio «somrient feia molta por», i aprofitava per desqualificar públicament a Rocío Monasterio. «Només hi ha una persona que té un somriure tan inquietant com el seu: Rocío Monasterio», escrivia.

«A cap de les dues la va cridar el Senyor perquè reguessin d'amabilitat el planeta Terra», sentenciava finalment el de Badalona. No és la primera vegada que aquest aprofita la seva columna a la revista 'Lecturas' per carregar contra algun membre de Vox, i ja és habitual que els polítics d'aquest partit li contestin a través de les seves xarxes socials.

La resposta de Rocío Monasterio a les paraules de Jorge Javier Vázquez

L'última a fer-ho ha estat la mateixa Rocío Monasterio. Sembla que a la líder de Vox a la Comunitat de Madrid no li han agradat gens les paraules del presentador, i és per això que no ha dubtat a respondre-li a través de les seves xarxes socials. «Estimat Jorge Javier t'envio un 'inquietant somriure!'. Amb tot el meu amooor... A veure si a més de progre tens bon humor!», comentava la susdita.

A més, Monasterio aprofitava per pujar una fotografia seva amb un gran somriure i sostenint una caixa plena de flors. De moment, Jorge Javier encara no ha respost a la política i tot apunta que no ho farà, encara que, probablement, pot ser que esmenti el 'tweet' de manera irònica en algunes de les seves aparicions televisives.

Jorge Javier Vázquez, especialment crític de VOX

No és la primera vegada que Jorge Javier Vázquez aprofita el seu treball a 'Sálvame' o la seva secció a la revista 'Lecturas' per carregar durament contra algun polític de Vox, de fet, és força habitual. El col·laborador sempre ha defensat ser d'esquerres i detesta que els seus companys de treball li portin la contrària en aquest àmbit.

«No donaré veu a col·laboradors i periodistes. Em sembla terrible, VOX és un partit que m'insulta, com donaré veu a un partit que m'insulta? », sentenciava el susdit. Per si no fos prou, el de Badalona no dubtava a donar la seva punyent opinió sobre un partit polític que està agafant cada vegada més adeptes».

«Per a mi és feixisme pur, intentaré que no tinguin veu en aquest programa. Em sembla un error que es parli a la televisió d'ells. És com si estigués parlant la Falange i partits que donen suport a una dictadura», confessava fa uns mesos a 'Sálvame', fart que la gent donés suport a VOX.

Sens dubte, la política és un tema que enerva el presentador, ja que són diverses les ocasions en què Jorge Javier ha tingut conflictes amb diversos col·laboradors del programa per assumptes merament polítics, provocant que alguns d'ells, com a Belén Esteban, hagin optat per no parlar de política amb el català per evitar conflictes.