YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una amiga íntima revela a 'Viva la vida' si Isabel Pantoja marxa a Mèxic

L'actriu mexicana ha mostrat el seu suport públic a la 'tonadillera'

Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'
Una amiga íntima revela a 'Viva la vida' si Isabel Pantoja marxa a Mèxic | Telecinco

Isabel Pantoja està aïllada en Cantora des que va esclatar la guerra contra Kiko Rivera i van sortir a la llum tots els misteris al voltant de l'herència de Paquirri. Des de llavors, la 'tonadillera' roman reclosa a la seva finca familiar, enfonsada i molt dolguda després de totes les acusacions públiques que el seu fill ha llançat contra ella.

Isabel Pantoja està completament abatuda pel que considera una traïció del seu fill i està farta d'aquesta nova polèmica que la torna a posar en el focus mediàtic. La seva vida sempre ha estat envoltada de filtracions a la premsa i persones molt properes al seu entorn que s'han convertit en veritables 'talps' de Cantora.

Per aquesta raó, la 'tonadillera' ara només confia en un grup molt reduït de persones que gaudeixen de la seva completa confiança. És el cas de l'actriu mexicana, Mariana Seoane, amiga íntima d'Isabel Pantoja des de ja fa diversos anys.

Mariana Seoane es posiciona en el conflicte d'Isabel Pantoja i Kiko Rivera

Mariana Seoane va entrar en directe a 'Viva la vida' per donar la seva opinió sobre el conflicte d'Isabel Pantoja amb el seu fill.

L'actriu mexicana, coneguda per les seves aparicions en telenovel·les com 'Rebeca' o 'La fea más bella', ha confessat a Telecinco que ha estat en contacte amb Isabel Pantoja a través de Whatsapp.

Tot i que ha assenyalat que no ha aprofundit en el tema amb ella, si ha aprofitat la seva intervenció per mostrar la seva defensa i suport incondicional a l'artista. «Ella està trist. Ha de tenir un profund dolor. Isabel té la seva veritat i jo li dono el meu suport al 100%. Ha patit molt en la seva vida», ha declarat l'actriu.

Mariana Seoane carrega contra Kiko Rivera, a qui titlla de «malagraït»

A més de defensar a la seva amiga, Mariana Seoane ha carregat durament contra Kiko Rivera, a qui ha atacat per la inacceptable actitud que ha tingut amb la seva mare. «Un no pot ser un malagraït. Tota la vida triaria a Isabel, no puc creure que un fill parli així de la seva mare», ha assegurat la mexicana.

Mariana Seoane coneix al fill de la 'tonadillera' des que era petit, per tant, d'aquí el disgust que té per l'actitud del DJ, que l'ha decebut fins al punt que ha pres la decisió de deixar-lo de seguir en xarxes socials.

«No em sentia bé. No m'agrada que un fill ataqui així a la seva mare», ha assegurat l'actriu, a qui Kiko Rivera no ha dubtat a contestar a través d'Irene Rosales, present al plató de Telecinco en qualitat de col·laboradora de 'Viva la vida'. «Ell et segueix apreciant i no hauria pres partit per ningú», ha assenyalat la dona del DJ.

Maria Seoane revela la possible intenció d'Isabel Pantoja de mudar-se a Mèxic

No en va, les declaracions de Mariana Seoane van causar un gran impacte després de les informacions que deixaven entreveure la intenció d'Isabel Pantoja de mudar-se a Mèxic. Segons un seguit d'informacions, la cantant s'estaria plantejant deixar enrere Espanya i els conflictes que aquí l'envolten per començar una nova vida a l'altre costat de l'Atlàntic.

Aquesta possibilitat no ha estat descartada per l'amiga íntima de l'artista, que ha confirmat que Isabel Pantoja sí que ho ha deixat caure en alguna ocasió, encara que més com una idea o una enyorança que com un pla fixat.

Encara que no es tracti d'una decisió en ferm, Mariana Seoane ha deixat clar que les portes de casa estan més que obertes per rebre a la seva gran amiga. «Per a mi han estat una família a Espanya. Estic ansiosa perquè vingui. Sap que compta amb mi i amb la meva família», ha reconegut l'actriu mexicana a Emma García.


Comentaris

envia el comentari