Primer pla de Patricia de La isla de las tentaciones al plató de Telecinco

El motiu pel qual Patri i Lester ('La isla...') van acabar a urgències a Mèxic

La parella es trobava de viatge a Mèxic quan la jove va patir aquest petit accident

Després de la seva sortida de 'La isla de las tentaciones', Patri i Lester s'han convertit en inseparables, sigui com a amics o com a parella. Després d'haver reprès la seva relació, els concursants han decidit realitzar la seva particular lluna de mel, gaudint d'uns dies a Mèxic. Tot i que el viatge havia de ser curt, la parella sembla sentir-se molt a gust a l'altra banda de l'Atlàntic, de manera que no han dubtat a ampliar les seves vacances.

L'accident de Patri a Mèxic

No obstant això, no tot seria felicitat al paradís, i és que Patri ha patit un petit accident que ha provocat que la jove acabés a l'hospital. Ha sigut la mateixa jove qui relatava el que li havia succeït des d'urgències. «No m'esperava que ens passés res d'això, però m'he obert el cap. Estic bé, em posaran uns punts perquè es tanqui la ferida, però m'ha dolgut el gran cop», confessava la jove a través de les seves 'stories', on no va dubtar a pujar diverses imatges de la ferida.

«M'han posat quatre punts i m'han donat antibiòtics», afegia finalment per tranquil·litzar els seus seguidors. L'accident es produïa quan la parella estava jugant a la piscina i, segons han narrat els protagonistes, Patri es trobava jugant a la vora de la piscina quan de sobte Lester va voler llençar-la a l'aigua amb la mala sort que Patri va acabar relliscant i donant-se contra la vorada, obrint-se un trau al cap. En tot moment, Lester ha estat acompanyant-la i brindant-li tot el seu suport dient-li com de bonica que és.

Malgrat tot, l'accident ha quedat en un ensurt i la parella continua gaudint de les seves vacances com si res. «Seguim descobrint Mèxic i els seus racons», sentenciava Patri a les seves xarxes socials mentre Lester assegurava que «això és un paradís on no em faria res perdrem».

Sens dubte, aquestes estan sent unes vacances tant aplaudides com criticades, ja que molts dels seus seguidors li han recriminat a la parella que hagi decidit viatjar a Mèxic en plena pandèmia per Coronavirus, ja que les autoritats d'ambdós països desaconsellen viatjar i demanen l'autoconfinament per reduir el nombre de contagis.

Diverses anades i vingudes al llarg d'aquests mesos

Tot i que ara se'ls veu d'allò més feliços gaudint de Mèxic i dels seus paisatges, la veritat és que la tranquil·litat de la seva relació ha arribat més aviat tard. I és que tan aviat en abandonar 'La isla de las tentaciones', la parella iniciava una relació amb diversos alts i baixos.

Fa tan sols dos mesos, la concursant posava fi a la seva relació amb el canari després que aquest pugés una fotografia d'ella totalment nua en les seves 'stories', on no deixava peu a la imaginació. Amb llàgrimes als ulls, i des d'un hospital, Patri publicava uns 'stories' assegurant que Lester li havia sigut deslleial.

«He passat una nit de merda, en un hospital, sola a Madrid. L'única persona que esperava era Lester, però no va aparèixer. Mentrestant, s'estava embolicant amb 'nenes'. Això és el que l'omple en la seva nova vida, me n'alegro per ell. Vull que deixin de parlar de mi. Jo no vull parlar de ningú, i explicar que la foto va ser un error, i que no va ser expressament», assenyalava no fa gaire.

Però, sembla que, malgrat la gelosia i els rumors d'infidelitat, tots dos han decidit donar-se una segona oportunitat i no han dubtat a viatjar fins a Mèxic per celebrar-ho. A jutjar per la manera en què el jove ha estat tractant a Patri aquestes vacances, sembla que ja ha après la lliçó i que vol apostar per la seva relació.