Imatge de Paz Padilla

A la llum el motiu real de l'absència de Paz Padilla a 'Got Talent'

La primera gala del programa de caçatalents de Telecinco s'ha vist marcat per l'absència d'un dels seus membres del jurat: Paz Padilla

La nova edició de 'Got Talent' de Telecinco es va estrenar aquest passat divendres competint contra 'El Desafío' d'Atresmedia Televisión', emès a Antena 3. La nova edició del programa de caçatalents, però, s'ha vist marcada per l'absència d'una de les conegudes cares del programa. I és que Paz Padilla, per motius personals, no ha assistit a la gravació de les primeres audicions del 'show', donant pas al fet que Edurne, Risto Mejide i Dani Martínez hagin estat els membres del jurat en aquesta primera fase.

 

Santi Millán, el presentador del format, va voler recordar a la seva companya Paz Padilla en aquesta primera emissió. A més, va explicar als espectadors que l'absència de la còmica al programa era puntual, i que la membre del jurat es reincorporarà al seu lloc en els últims cops de cua del programa del 'prime time'.

 

«Des d'aquí, Paz, una abraçada enorme i un petó de part de tot l'equip. Per motius personals no s'ha pogut reunir amb nosaltres en aquesta primera fase d'audicions, però s'incorporarà a les semifinals i en la final», va informar Santi Millán.

 

Els companys es van emocionar després d'escoltar les paraules del presentador, i el públic també va esclatar en un calorós aplaudiment ple de força per a la gaditana. L'enregistrament d'aquesta gala es va superposar amb un dels moments més difícils i durs de la presentadora, ja que, en aquell temps, Paz Padilla espremia els últims dies de vida del seu marit, Antonio Juan Vidal.

 

No obstant això, en alguna ocasió, Paz es va plantejar passar acompanyada el dol del seu marit per la calor de les audicions del programa, encara que finalment va decidir que havia d'esperar. «Em vaig plantejar si incorporar-me perquè és un programa d'emocions i jo estava molt toveta per enfrontar-me a ell perquè em podia fer moltíssim mal. Però, em va demostrar que la vida és meravellosa gràcies a unes històries meravelloses», deia Paz.

 

Així mateix, la gaditana va reflexionar que, des del seu punt de vista, 'Got Talent' és un programa especial: «És un dels programes més bonics de la tele, que és la vida mateixa, que no podem deixar de veure perquè t'ensenya tant. Aquesta edició és molt especial perquè veurem moltes històries en què la pandèmia ha marcat molt i que no deixarà a ningú diferent».

 

A més a més, l'actriu va tenir unes paraules de reconeixement per als seus companys del format, de fet, concretament, per als directors. «El més fàcil hauria estat substituir-me, però em van esperar».

Un amor pur, però breu

Antonio Juan Vidal, el primer amor de la seva vida i amb qui es va donar el 'sí vull' l'octubre de 2016, després de diversos anys separats i diverses parelles pel mig, va morir el 18 de juliol de 2020 a causa d'un tumor cerebral amb 53 anys.

 

La gaditana va confessar dos mesos després de la mort de Vidal, en una entrevista per 'Sábado Deluxe', que poc van poder gaudir de les seves vides en comú. Feia tan sols un any que el matrimoni havia anat a viure junts, ja que el marit de l'actriu no havia trobat feina a Madrid abans.

 

Paz Padilla va confessar en aquesta entrevista que la seva comesa en aquells dies era «ajudar a morir i donar-li amor del més pur en aquests últims mesos». A més, la presentadora va assegurar que durant aquest temps va aprendre a «viure aquí i ara». Paz no sentia que hagués de «viatjar», sinó «seure, agafar-li la mà a Antonio i veure com passen les hores».

 

També va assenyalar que, durant el confinament, va ser «molt feliç», fins i tot, la còmica va afirmar que li hauria agradat haver anat «a col·laborar a l'IFEMA» quan es va erigir l'hospital de campanya per a malalts de Covid en la primera onada del virus. No obstant això, l'estat de salut del seu marit no l'hi va permetre.

 

L'absència de Paz Padilla durant la primera emissió del programa no ha estat l'únic punt a destacar de la sisena edició del concurs, sinó també la realització d'aquest mateix, el qual ha experimentat diferents canvis.

Una fita en la història de 'Got Talent'

La pandèmia sanitària també va afectar el desenvolupament normal del programa, on es van introduir canvis per preservar la seguretat i la salut, tant dels concursants com de l'equip del 'talent'. En primer lloc, els càstings presencials van desaparèixer per donar pas a les proves en línia, cosa que va produir que el nombre d'aspirants al concurs incrementés respecte a altres temporades.

 

D'altra banda, els responsables del format es van decantar per llogar dues localitzacions, el Teatre Coliseum i el Teatre Lope de Vega, per a la realització dels enregistraments dels quals van passar a la primera fase. D'aquesta manera, es resolia el problema de l'aglomeració i resultava més fàcil respectar la distància de seguretat entre els assistents.

 

La primera emissió del programa es va saldar amb 2,3 milions de teleespectadors, tot i la marcada absència de la humorista, Paz Padilla. Malgrat això, l'audiència tornarà a gaudir aviat dels acudits de la gaditana a 'Got Talent'.