Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'

Compte enrere: La data d'estrena de 'La Isla de las Tentaciones 3'

Telecinco ja ha fet oficial la nova temporada del programa presentat per Sandra Barneda

Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'
Telecinco ja ha fet oficial la nova temporada del programa presentat per Sandra Barneda | Telecinco

Telecinco ha fet oficial l'estrena de 'La Isla de las Tentaciones 3'. Cal recordar que les dues primeres edicions van ser tot un èxit, i s'espera que la tercera no sigui diferent. De fet, el programa ja està generant molta expectació a les xarxes socials. Els internautes estan desitjant conèixer la data d'estrena.

L'estrena de 'La Isla de las Tentaciones 3'

Telecinco ja ha donat a conèixer la data d'estrena de la tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones 3'. Ara bé, no ha dit el dia exacte, però sí que ha revelat que el seu 'aterratge' a la cadena es produirà durant aquesta setmana. Sí, entre els dies 18 i 24 de gener de 2021.

S'ha optat que la seva estrena es produeixi durant aquesta setmana perquè Mediaset ha decidit que aquesta sigui la 'Setmana de l'amor i les temptacions'. Així doncs, s'estrenarà la tercera temporada del programa presentat per Sandra Barneda i, a més, s'estrenaran els nous episodis de la sèrie 'Love is in the air'.

De moment, no sé sap quin dia arribarà 'La Isla de las Tentaciones 3'. No obstant això, tot indica que podria començar el dimecres dia 20.

Una edició amb novetats

Sandra Barneda és la presentadora que es posarà al capdavant del programa que posa a prova les relacions sentimentals de diversos famosos. Aquests famosos hauran de demostrar que el seu amor és més fort que les 'temptacions'.

Així mateix, cal destacar que aquesta tercera edició comptarà amb una novetat molt interessant que, segurament, donarà molt de joc. En concret, en cadascuna de les viles hi haurà una alarma lluminosa que s'activarà quan un dels membres de les parelles residents estigui sent infidel al seu amor. Ara bé, no es revelarà el nom de la persona infidel.

La identitat de la persona que sigui deslleial no es descobrirà fins a la següent foguera i, per tant, els concursants patiran fins llavors.

Les cinc parelles participants

Els espectadors ja coneixen el nom de les cinc parelles que han decidit participar a 'La Isla de las Tentaciones 3'.

Algunes parelles són conegudes pels seguidors de Telecinco i altres són absolutament anònimes:

 • Diego i Lola. Es van conèixer fa tres anys a 'MYHYV', on van iniciar una història d'amor. Volen ser pares, però abans volen estar segurs de la seva relació. I no ho tindran gens fàcil en aquest concurs, ja que, suposadament, ell li ha estat infidel.
 • Jesús i Marina són de Sevilla i ja fa cinc anys que estan junts. Semblen ser la parella més consolidada, tot i les seves crisis i diverses ruptures. No obstant això, caldrà esperar per veure si és així. En anteriors edicions, aquest tipus de relacions han acabat trencant-se.
 • Hugo i Lara. A ell el vam conèixer participant en 'GH 15' junt amb la seva cabra. No obstant això, la seva xicota és anònima. Arriben al programa després de quatre anys junts i volent tenir un fill, però els pesa la desconfiança.
 • Raúl i Claudia. Corre el rumor, abans que comenci el programa, que aquesta parella ja ha trencat. No obstant això, caldrà esperar per sortir de dubtes. D'ells sabem que van començar en una relació oberta i que ara volen posar a prova el seu amor.
 • Manuel i Lucía. Ja fa tres anys que van consolidar el seu amor, marcat per diverses infidelitats. La seva noia vol saber si pot confiar plenament en ell o no.


Les temptacions

De moment, ja s'han revelat diversos noms de 'temptacions'. Així, primer, se'ns va presentar a dos concursants: Isaac Torres, 'El Llop', de 25 anys, i a Carla Divinity, 'La dona perfecta', de 28 anys.

Ara s'han revelat més noms. En concret, aquestes són les solteres confirmades fins ara:

 • Mónica, monitora de fitness, que diu de si mateixa: «Soc com la deessa de banús, cames interminables i un encant irresistible».
 • Susana, arquitecta veneçolana, que s'ha presentat dient: «La meva bellesa ha inspirat a molts homes».
 • Nahia, model de Lanzarote, que ha dit: «Estic acostumada que els homes em mirin, però jo no miro a qualsevol».
 • Bela, expretendenta de 'MYHV', la targeta de presentació diu així: «Els meus trets exòtics són la perdició de qualsevol home».
 • Mari, model murciana, que ha assenyalat: «Ha arribat el moment de posar seny i trobar l'amor de veritat».

Els altres solters són els següents:

 • Javi, fotògraf d'Osca, que es presenta així: «El meu mètode per triomfar és seguir al meu cor allà on vagi».
 • David, fotògraf de Pontevedra, que ha manifestat: «Les mirades no menteixen i els ulls de les noies sempre tenen coses per explicar-me».
 • Toni, dependent barceloní, que ha dit de si mateix: «Faig vestits a mida perquè les meves són perfectes».
 • Víctor, cambrer de Lleida, que s'ha presentat dient: «No he trobat l'amor, però totes les dones em recorden per la meva cara bonica».
 • Imanol, hostaler de Madrid, que ha assegurat: «Les dones que em conquisten són dolces i divertides, a l'illa no em faltarà això».

Caldrà esperar per saber la data oficial d'estrena i poder gaudir del programa.