Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Fabiola Martínez també trenca el silenci sobre la separació

La parella posa fi a 14 anys de matrimoni

Bertín Osborne i Fabiola Martínez han decidit separar-se. La notícia ha agafat a tothom per sorpresa, ja que la parella era considerada una de les parelles més consolidades dins del panorama nacional. Però així ha estat, 'Viva la vida' ha anunciat en exclusiva la ruptura de la parella.

Lògicament, els mitjans de comunicació immediatament han volgut saber la reacció dels dos protagonistes. Bertín Osborne ha estat el primer a pronunciar-se, assegurant que la seva personalitat ha estat determinant per fer oficial la fi d'un matrimoni de 14 anys. Per altra banda, Fabiola Martínez tampoc ha tardat gaire a trencar el silenci i ha explicat quin és el seu estat anímic en diversos mitjans de comunicació, com la revista 'Diez minutos'.

L'estat anímic de Fabiola després de la separació

Encara que ella no ha volgut parlar sobre els motius de la separació, sí que ha volgut explicar com es troba després de la inesperada decisió. Fabiola ha estat molt respectuosa amb les seves paraules, manifestant que està molt ben acompanyada pels seus fills Kike i Carlos. I tant ella com els nens semblen haver gestionat molt bé la notícia: «Sí, estic bé i els nens també».

Fabiola Martínez confirma les paraules de Bertín Osborne assegurant que no han patit en el moment de prendre aquesta decisió: «Ha estat una decisió de mutu acord i amb tot l'afecte i respecte». No obstant això,  afirma que una separació com aquesta no és fàcil de pair, però ha volgut treure una mica de ferro a l'assumpte: «Està sent molt tranquil·la i natural», ha explicat la model veneçolana sobre la ruptura amb el presentador.

El telèfon no deixa de sonar

Com és lògic, des que s'ha fet pública la notícia, Fabiola ha estat una de les persones més buscades pels mitjans de comunicació. Encara que ella no s'ha deixat veure, reconeix que el seu telèfon no ha deixat de sonar durant tota la tarda de diumenge i que ha rebut un gran nombre de missatges de suport i d'afecte. «Gràcies per escriure'm, ara tinc moltes trucades i missatges. I de tot cor us agraeixo l'afecte que esteu demostrant», manifesta l'exparella de Bertín Osborne.

Bertín reconeix els «problemes de convivència»

I encara que Fabiola Martínez ha estat molt respectuosa amb les seves paraules, Bertín Osborne ha parlat sense embuts. En un comunicat ha explicat que encara que «no hi ha un motiu concret» sí que s'han produït «problemes de convivència».

El presentador també ha volgut deixar molt clar, intentant evitar que es disparin els rumors, que «no hi ha, ni hi ha hagut terceres persones». El que sí que ha influït és «la dificultat de fer conviure les nostres personalitats». Ell mateix reconeix que és «un home complicat i assumeixo tota la responsabilitat dels motius de la separació».