Primer pla de Pepe Navarro amb mascareta

Albert Rivera deixa Pepe Navarro sense 60.000 euros

El conegut presentador ha perdut el judici contra Ivonne Reyes

Ivonne Reyes ha guanyat la batalla contra Pepe Navarro, mediàticament parlant. Cal recordar que l'empresari va iniciar un judici en contra d'Ivonne per les seves declaracions en una entrevista a la revista 'Lecturas'.

Ivonne Reyes ha guanyat gràcies a l'ajuda del bufet Martínez Echevarría & Rivera, on treballa Albert Rivera. Tot i que Rivera es dedicava a la política, quan va abandonar Ciutadans va decidir associar-se a aquest prestigiós despatx d'advocats per encarregar-se dels temes relacionats amb l'honor i la intimitat de personatges públics.

Ivonne Reyes guanya la batalla contra Pepe Navarro

Amb l'ajuda d'Albert Rivera, la veneçolana ha aconseguit alliberar-se de totes les acusacions del presentador. Concretament, Pepe Navarro acusava a Ivonne d'haver atemptat contra el seu honor i intimitat en la revista 'Lecturas' i demanava pels danys causats un total de 600.000 euros a la periodista i a la revista. 

Malgrat que Pepe pensava que guanyaria el judici, el Jutjat de Primera Instància Nombre 38 de Madrid ha desestimat la demanda del presentador i ha assenyalat que «s'absol els demandats, i es condemna al demandant, Pepe Navarro, al pagament dels costos». 

Navarro ha demandat a la seva exparella en tres ocasions, i en totes les seves demandes ha sortit perjudicat. És més, la sentència fins i tot defensa a Ivonne assegurant que «en conseqüència ha de prevaler el dret a la llibertat d'expressió respecte al dret de la intimitat personal i familiar i, per tant, no existeix vulneració del dret a la intimitat familiar i personal».

Mentre que Pepe Navarro dona la seva guerra per perduda, Ivonne Reyes, representada pel lletrat Pablo Doñate, assegura que «sempre he confiat en la justícia i estic molt satisfeta amb el resultat». Sens dubte, aquest ha estat un cop dur per al presentador de 'Esta noche cruzamos el Mississippi', ja que, segons es pot llegir en una entrevista que va concedir a una coneguda revista, pensava que guanyaria la sentència.

«Ivonne ha de fer front a les dues demandes que li he posat. Una és per assalt a la intimitat i a l'honor. Va cobrar bastants diners per parlar malament de mi, com sempre, està vivint de mi des de fa molts anys, i l'altre és per modificació de mesures. I ara tindrà més demandes, però penals, és a dir, que es vagi preparant perquè tindrà feina», assegurava Pepe Navarro.

El presentador no vol fer-se càrrec del seu fill

Tot i la resolució de la sentència, la veritat és que la batalla judicial entre Navarro i Reyes està molt lluny d'arribar al final. L'exparella haurà de posar-se davant d'un jutge «per la modificació de mesures que va interposar Pepe per suspendre el pagament de la pensió d'aliments del seu fill Alejandro».

La veritat és que, tot i tenir un fill en comú, la pau sembla pràcticament impossible. Fa uns mesos, el presentador assegurava sentir-se confiat davant la justícia: «Tinc un assumpte judicial per davant i ella haurà d'enfrontar-se a la llei. Jo no parlaré del llit, a ella li paguen per fer això, doncs que segueixi amb el seu negoci». Sembla, però, que Ivonne ha volgut donar-li l'esquena.