Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'

Revelen sense voler la primera parella trencada de 'La isla de las tentaciones 3'

Un dels concursants ha revelat, per error, a 'Viva la vida' que ja no està amb la seva parella

Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'
Revelen sense voler la primera parella trencada de 'La isla de las tentaciones 3' | Telecinco

Sembla que el gran problema al qual s'enfronta Mediaset respecte a la 'Isla de las tentaciones' és evitar les filtracions sobre si les parelles continuen juntes o han finalitzat el concurs per separat, una problemàtica que porta existint en totes les edicions i que en aquesta, no anava a ser menys. No obstant això, en aquest cas, la filtració ha vingut per part d'un dels concursants, Raúl.

Dissabte passat, 16 de gener, els concursants del conegut programa s'asseien en 'Viva la vida' per a promocionar 'La isla de las tentaciones'. Diego, Manuel, Jesús, Hugo i Raúl s'asseien en un plató de televisió per primera vegada des que anunciessin la seva participació en el concurs.

Raúl i Claudia ja no estan junts

Mentre parlaven sobre les novetats del programa, un dels concursants, Raúl, ha fet unes declaracions que donaven a entendre que la seva parella Claudia i ell ja no estaven junts.

La parella es presentava a 'La isla de las tentaciones' per a posar a prova el seu amor. El canari i la jove estudiant de cinema havien viscut una relació oberta en el passat, no obstant això, la gelosia d'ella havia acabat obligant el jove a prendre la decisió de tancar la seva relació per sempre. Justament, el jove es trobava narrant aquest succés quan de sobte va dir, davant l'atenta mira d'Emma García: «Ja no estem (junts)».

La presentadora, intentant remeiar la ficada de pota del jove, afegia: «Ja no esteu de relació oberta vols dir, no?». Visiblement avergonyit per no saber guardar el gran secret del programa, el jove continuava narrant com havien estat els seus últims anys de relació al costat de Claudia. «Vam estar sis mesos de relació oberta i després decidim tancar-la perquè ella em va tallar l'aixeta, es va acabar», sentenciava. «Ja dient això, quin futur té aquesta parella?», assegurava Emma entre riures.

Després d'aquestes declaracions del canari, Fani, ex concursant de 'La isla de las tentaciones' no dubtava a preguntar-los als joves el motiu que els havia portat a presentar-se, al costat de les seves parelles, al programa, encara sabent com que podria suposar el final de la seva relació. «Jo crec que aquest pas cal donar-lo, és una experiència. Totes les parelles hem de passar per una cosa així», contestaven.

«No tothom és com tu, Fani», sentenciava Alejandra Rubio deixant entreveure que no tots anaven per a trencar la seva relació, tal com va intentar fer ella quan va decidir ser-li deslleial a qui encara és la seva parella, Christofer Guzmán.

Per part seva, Diego, un altre dels concursants de 'La isla de las tentaciones' reconeixia que «abans d'anar a l'illa la vaig cagar» amb Lola, i que havien acudit al programa amb l'objectiu de posar la seva relació a prova després de molts anys junts. I és que, pel que sembla, a la jove no li hauria agradat res que el seu noi li ocultés que s'havia besat amb dues dones en el seu últim videoclip.

Les novetats que ens esperen en la nova edició de 'LIDLT'

A pesar que el programa tindrà èxit assegurat, la veritat és que s'esperen novetats per a la tercera edició del conegut programa de Mediaset. La mateixa Sandra Barneda assegurava en la presentació del vídeo que «aquesta vegada res serà com s'imaginen».

I és que, en aquesta ocasió, els joves sabran si la seva parella els està sent infidel pràcticament a l'instant, encara que no sabran ni qui, ni amb qui fins al dia de les fogueres. «Tenim una alarma que sona quan alguna de les nostres noies travessa la línia, el problema és que no sabem quina d'elles ha estat», revelava Barneda.