YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Primeres paraules de Bertín Osborne després de la separació amb Fabiola

El cantant assegura que la seva personalitat ha estat determinant en la separació

Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne
Primeres paraules de Bertín Osborne després de la separació amb Fabiola | Europa Press

El cap de setmana s'ha tancat amb una mala notícia per al cantant Bertín Osborne i la seva dona, Fabiola Martínez, que han decidit separar-se. Així, després de catorze anys de matrimoni i vint de festeig, han agafat camins diferents. 

El programa de Telecinco 'Viva la vida', ha revelat en exclusiva la separació de la parella. I és per això que per evitar rumors i especulacions, el cantant ha decidit explicar-ho en un comunicat fet públic ahir diumenge. 

Inesperada ruptura

Bertín i Fabiola han estat dues dècades junts i han tingut dos fills, Kike i Carlos. En tots aquests anys han compartit moments inoblidables i feliços, però també molt durs per la paràlisi cerebral que pateix un dels seus fills. Tanmateix, la separació ha estat una sorpresa. Ningú podia imaginar-se que sorgís una crisi de parella, que finalment no han pogut superar. 


El comunicat de Bertín Osborne

En veure l'exclusiva de 'Viva la vida', Bertín Osborne ha decidit actuar. Per aquest motiu, ha escrit un comunicat en què explica la separació. 

El comunicat comença així: «Estimats amics, com suposo que ja sabeu, Fabiola i jo ens hem separat fa poc. No hi ha un motiu concret sinó problemes de convivència. No hi ha, ni hi ha hagut, terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió, però sí que existeix la dificultat de conviure amb les nostres personalitats».

A continuació, no ha dubtat en assegurar que «jo confesso que soc una persona complicada i assumeixo tota la responsabilitat en els motius que ens han motivat a prendre aquesta decisió». En aquest comunicat, Bertín no ha obviat tenir paraules d'afecte cap a la qual encara és la seva dona: «De Fabiola només puc dir que és una persona meravellosa, gran companya, una gran dona i, com a mare, és única».

Així mateix, no ha dubtat en manifestar el seu desig: «Espero que, encara que visquem, separats, seguim units en l'amistat de les nostres famílies».


Les peticions del cantant

Bertín ha volgut finalitzar el comunicat dirigint-se a la premsa: «Us prego de tot cor que no hi hagi especulacions, perquè senzillament no hi ha més motius que els que explico».

D'altra banda, ha exposat: «Us prego també que, tenint dos fills menors i un d'ells molt dependent, respecteu la meva decisió de no parlar sobre aquest tema. Per a mi és molt dolorós, ja que la meva manera de ser i la meva personalitat han estat determinants en aquesta separació. Els meus fills tindran l'afecte dels seus pares com sempre, i entre nosaltres sempre hi haurà afecte i respecte».


Desequilibri emocional

Després de la notícia i del comunicat, 'Vanitatis' ha volgut contactar amb l'artista, que ha respost a la trucada i ha manifestat que «estic malament, però és el millor per a tots i, sobretot, per als nens». De la mateixa manera, ha reconegut que la separació ha estat «una decisió complicada que hem pres de comú acord. Fabiola i jo ens estimem molt, però hi ha vegades que les ruptures són necessàries».

Així mateix, no ha dubtat en exposar que «seguiré igual d'involucrat amb els meus fills i amb tot el que necessitin. Tinc poc més a dir. Fabiola és una gran dona».

De moment, Fabiola encara no s'ha manifestat i guarda silenci. Caldrà esperar per veure si decideix parlar i donar el seu punt de vista sobre els fets.


Comentaris

envia el comentari