Primer pla de la Princesa Elionor

El retoc estètic a la cara de la princesa Elionor que ningú ha vist

La futura hereva del tron ja té 15 anys

La princesa Elionor ha experimentat un autèntic canvi físic en els últims anys. Les aparicions públiques de la filla dels reis d'Espanya són cada vegada més freqüents i, per tant, en els últims mesos hem pogut veure molt de prop aquest gran canvi.

La futura hereva del tron ha deixat enrere la seva imatge de nena vestint 'looks' més formals, lluint pentinats que segueixen les últimes tendències de moda i petits retocs estètics que no han passat desapercebuts per a la premsa.

Segons diversos mitjans de comunicació, Elionor ha decidit perfilar-se les celles i fer desaparèixer les celles amples i poblades. Ara bé, la gran notícia no són les celles de la princesa, sinó que podria haver-se corregit la dentadura.
 

El canvi en el somriure de la princesa Elionor que gairebé ningú ha vist

El somriure de la princesa Elionor ha patit un gran canvi i es rumoreja sobre la possibilitat que s'hagi sotmès a algun tipus de tractament odontològic.

Un perfil d'Instagram especialitzat en la reina Letícia ha tret a la llum l'evident transformació de la dentadura d'Elionor en els últims anys. Tal com ha publicat aquest compte en un 'stories', a la primera fotografia la princesa llueix un somriure una mica irregular, molt diferent del que llueix en les últimes aparicions en públic. 
 

«Les dents de la princesa són molt semblants a les del rei Felip VI. Tenint en compte com les tenia i com les té ara, és molt probable que s'hagi corregit la dentadura amb alineadors invisibles», han assegurat en la publicació d'Instagram.

La veritat és que les imatges no menteixen. Encara que en els últims anys no hem vist que la princesa Elionor porti bràquets o una ortodòncia invisible, sí que és possible que s'hagi sotmès a un altre tractament odontològic més avantguardista. Així doncs, podria haver dut uns bràquets col·locats a la part interna de la dentadura, sent així completament invisibles. 

La dentadura de la princesa sempre ha estat en el punt de mira

No és el primer cop que es parla de la dentadura de la princesa Elionor. De fet, l'any 2015, després de sortir a la llum la felicitació nadalenca de la casa reial, la Clínica Dental San Antón va publicar al seu bloc de notícies un post parlant de les dents de la princesa.


«Ens ha cridat l'atenció aquesta foto. Per què? Perquè la Princesa Elionor ja té 10 anys i, com podem veure a la foto, encara no li han sortit totalment els incisius laterals. Normalment aquestes peces dentàries erupcionen als 7 o 8 anys, encara que varia segons cada nen o nena i podrien avançar-se o retardar-se, però amb 10 anys normalment ja haurien d'haver sortit», deia el post.

A més, la clínica es va aventurar a fer un possible diagnòstic: «Aquesta alteració pot ser deguda a traumatismes, a retards en l'erupció de les dents de llet, en presència de dents supernumeraris (una dent de més) i, de vegades, pot tractar-se d'una agenèsia, és a dir, la manca d'alguna dent que no s'ha format i per tant mai sortirà, sent la majoria de les vegades per causa genètica», van explicar des de la clínica dental.