Primer pla de la presentadora de televisió Dafne Fernández

Dafne Fernández s'obre en canal: confessa la seva decisió més dràstica

La coneguda actriu s'ha sincerat amb els seus milers de seguidors a través del seu compte d'Instagram

Ja han passat cinc setmanes des que Dafne Fernández i Mario Chavarría es van convertir en pares del seu segon fill en comú, la petita Álex. I tot i que tant ella com el fotògraf solen publicar fotos que deixen entreveure que la seva vida és perfecta, la veritat és que Dafne ha volgut fer partícips a tots els seus seguidors d'una de les pitjors parts de ser mare: no poder dormir amb tranquil·litat. Després d'una mala nit, l'actriu ha decidit que no vol tenir més fills i que es planta amb dos.

Les declaracions de Dafne Fernández

La jove aprofitava les xarxes socials per anunciar una contundent decisió: «Hem decidit que no tindrem més fills, és el meu últim nadó». Al llit, i amb el pijama posat, Dafne Fernández feia partícip als seus seguidors de la mala nit que havia passat després de tenir cura de la petita Álex.

«Bon dia, de dissabte, no penseu que m'acabo d'aixecar. He esmorzat, he recollit, però m'he tornat una mica al llit. Mario s'ha quedat amb l'Álex i amb Jon, perquè aquesta nit Álex m'ha despertat cada hora i mitja. Crec que està començant la crisi de les 5 o 6 setmanes. Ara està plorant i estic, estic morta!», confessava la jove.

«Però en fi, és que volia comentar-vos una cosa que m'està passant fa uns dies i és que estic una mica nostàlgica. A veure, us explico, Mario i jo hem decidit que no tindrem més fills, no perquè no vulguem, sinó perquè no tindrem més fills. O sigui, tinc la sensació que, o sigui per exemple, aquesta nit que he passat fatal, però en el fons no m'importava perquè sé que això passarà i mai tornarà», continuava dient l'actriu deixant clar que aquestes anaven a ser les seves últimes nits totalment desvetllada.

«Saps que et dic? És el meu últim nadó. Cada dia que estic amb l'Álex sento que no tornaré a tenir un nadó. Estic una mica sensible amb aquest tema», reconeixia finalment la jove, a punt de començar a plorar. Sens dubte, la seva sinceritat a l'hora de parlar davant la càmera ha fet que cada vegada siguin més les mares que segueixen la vida de l'actriu.

Espontània i divertida, en aquesta ocasió la jove ha fet públic un pensament que probablement tenen present moltes mares, però que no s'atreveixen a dir públicament. A més d'explicar problemes propis de la maternitat a través de les seves xarxes socials, Dafne Fernández també ha parlat sobre el tediós que és recuperar de nou la figura després de donar a la llum i també li ha donat visibilitat al dolor que senten moltes dones en alletar els seus fills.

«La preocupació diària pel pes del nadó, els dubtes sobre la qualitat de la meva llet, l'obstrucció mamària, els massatges eterns sota de la dutxa mentre em queien les llàgrimes del dolor, el fet de no tenir ni una hora per dutxar-me, ni per menjar, ni per dormir. La culpa que sentia per voler abandonar un dia rere l'altre i no fer-ho perquè "això és de ser mala mare", no donar-li "el millor" al teu fill...», assegurava l'actriu en una entrevista.

I és que ningú ha dit que ser mare fos fàcil i, tot i que és molt bonic veure als petits de la casa créixer i aprendre, la veritat és que ser mare també té els seus contres i Dafne Fernández no amaga quins.