Isabel Gemio en un acte promocional amb una jaqueta vermella

Anabel, neboda d'Isabel Gemio, contra la seva tieta: «Té enveja de la Campos...»

La familiar de la presentadora ha carregat durament contra ella

Fa unes setmanes que Isabel Gemio és notícia i no per res bo, en concret, perquè va fer una entrevista molt polèmica a María Teresa Campos. Tant és així que aquesta va acabar dient-li «'gilipolles'» i fins i tot «truja». És cert, que l'extremenya s'ha intentat justificar públicament, però això no ha evitat que se l'estigui atacant.

Així, s'està recriminant la seva forma d'actuar davant la seva companya i, a més, estan sortint a la llum 'els seus draps bruts'. Precisament mostra d'això, és que ahir a la nit es va asseure al plató de 'Sábado Deluxe' la seva neboda (Anabel) per atacar-la durament.

Les declaracions més contundents d'Anabel

La jove convidada, que fa deu anys que no es parla amb la seva tieta, ha acudit al programa de Telecinco disposada a tot. Tant és així que no ha dubtat a imitar a aquesta quan baixava les escales a 'Sorpresa, sorpresa'. Després, s'ha assegut per parlar d'Isabel Gemio sense embuts, traient a la llum el costat 'més fosc' de la periodista.

De fet, ha començat comentant la polèmica entrevista de la qual tothom parla, dient: «Se li ha anat de les mans. Podria haver-ho aturat». Així mateix, ha afegit que la va realitzar d'aquesta forma perquè «la meva tia li té enveja a María Teresa Campos. Per això va fer el que va fer».

Isabel Gemio vista per la seva neboda

Si aquestes paraules d'Anabel han deixat sorprès el públic, també ho han fet altres referents a com Gemio tracta al seu servei. En concret, la neboda, que va viure un temps amb la presentadora, ha reconegut el cruel que aquesta era.

Així, ha exposat que una vegada li va demanar que només comprés arròs i fesols per als seus empleats de la llar «perquè era el que ells menjaven». A més, no ha dubtat a manifestar que el seu germà, que va treballar un temps al costat d'Isabel, tampoc es parla ja amb ella.

El pare d'Anabel decideix entrar en directe

La imatge que l'entrevistada estava donant d'Isabel Gemio ha dut al fet que el pare d'aquesta i germà de la famosa hagi decidit trucar per telèfon. Així, Nicolás ha optat per parlar per desmentir la seva filla, exposant que quan aquesta va estar vivint a casa de la seva tia «va estar com un rei».

És més, ha afegit que la presentadora li va pagar a Anabel «una teràpia de 150.000 pessetes al mes per treure-la d'una mort segura (...). Li va pagar una psicòloga per curar-de la malaltia que tenia (anorèxia)».

Aquestes paraules que van seguir la línia d'altres que havia donat prèviament al programa sobre la seva filla: «És una nena envejosa, molt rancorosa i ha maltractat psicològicament a la seva mare». Això sense passar per alt que ha aprofitat la seva trucada per disculpar-se: «Vull demanar perdó a la meva germana pel dany que està fent Anabel».

Anabel respon al seu pare

L'entrevistada no es podia imaginar que el seu pare entrés en directe a 'Sábado Deluxe' per desmentir el que estava explicant. No obstant això, després de la perplexitat inicial, ha decidit carregar contra ell.

Així, no ha dubtat a exposar que quan va viure amb la seva tia no va estar a cos de reina, va estar com assalariada «em pagaven 500 euros». A més, ha afegit que al centre on va estar ingressada per la seva malaltia només va estar deu dies.

Tot i això, aquí no ha quedat la cosa. Anabel ha atacat al seu progenitor dient que ella no es parla amb ell des de fa dos anys i ha donat compte que el motiu d'aquest distanciament és que considera que no va estar al seu costat ni al del seu germà en la malaltia de la seva mare. Per tant, quedarà aquí el conflicte familiar o sorgiran noves veus al respecte?