Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso

Inesperada reacció de Susanna Griso a la separació de Bertín Osborne

La presentadora d'Espejo Público' ha posat un toc d'humor a la notícia

Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso
La presentadora d'Espejo Público' ha posat un toc d'humor a la notícia | Antena 3

Aquest cap de setmana, mitja Espanya es paralitzava després de sortir a la llum que Bertín Osborne i Fabiola Martínez havien posat fi a la seva relació després de 20 anys de matrimoni i dos fills en comú. La parella enviava un comunicat a través de 'Viva la vida' en què demanava respecte i asseguraven que la seva ruptura s'havia donat per una disparitat de caràcters i no per terceres persones.

«Les coses no passen d'un dia per l'altre. No ha pogut ser. La convivència és molt complicada, el caràcter dels dos... Tot influeix. No vol dir que no hi hagi amor, afecte, respecte i tot el que aquests anys ens han deixat. Hem decidit que era el millor per als dos i ja està», sentenciava la veneçolana en aquest comunicat.

Com era d'esperar, aquesta setmana s'ha reprès el tema i han estat diversos els mitjans que s'han fet ressò de la notícia opinant sobre els possibles motius que havien fet que la parella decidís posar fi al seu matrimoni després de dues dècades junts. Un dels programes que no ha dubtat a parlar sobre aquesta ruptura ha estat 'Espejo Público' (Antena 3).

La reacció de Susanna Griso a la ruptura 

Susanna Griso, presentadora del programa, posava el seu característic toc d'humor a l'hora de comentar la notícia i sentenciava: «Pilar Vidal avui tens molt a explicar-nos sobre alguna separació que avui és notícia i no és la meva, que bé. Uhhhhh. Avui no es parla de mi. Quin alliberament!».

I és que la periodista ha estat recentment a l'ull del focus mediàtic després de donar-se a conèixer la seva separació amb Carles Torras, amb qui ha viscut més de 23 anys i amb el qual té tres fills en comú. Tot i que són molts els que han assegurat que la parella simplement ha decidit donar-se un temps, la veritat és que, a jutjar per les setmanes que han passat, sembla que la seva ruptura és definitiva.

La veritat és que la seva separació amb l'empresari ha acaparat hores i hores de televisió. Tant és així, que la presentadora no ha dubtat a aprofitar la separació de Bertín i Fabiola per llançar un petit avís a la premsa i que li donessin una mica de tranquil·litat. I és que, igual que aquesta parella, Susanna i Torras semblen haver deixat la seva relació pel desgast.

Sempre molt curosa amb la seva vida privada, la veritat és que són comptades les ocasions en què la periodista ha parlat sobre el seu matrimoni i el pare dels seus fills. Encara que porta més d'una dècada a la televisió, poc o gens se sap sobre la vida de casada de la presentadora, més enllà del que ha anat explicant ella a comptagotes.

«Jo vaig conèixer el meu marit en un karaoke. Havíem treballat junts, però se'ns va acudir a tots els que treballem a Catalunya Ràdio anar a un karaoke un cap de setmana[...]Llavors ell diu: 'Fixa't que jo em vaig enamorar de tu fins i tot escoltant com cantaves. Vaig posar el llistó tan baix, la vaig cantar tan malament, tot i l'esforç que vaig posar», explicava Susanna Griso fa diversos anys sobre com s'havien conegut.

Sens dubte, igual que ha  passat amb la periodista i l'empresari, Bertín i Fabiola també hauran de fer front a multitud de comentaris i rumors sobre les possibles causes de la seva ruptura. Mentrestant, queda esperar per conèixer qui seran els següents a fer el pas aquest 2021, que de ben segur portarà més ruptures sota la màniga.