YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Avancen una trista notícia personal de Susanna Griso a les portes de Nadal

L'exclusiva l'ha publicat la revista 'Semana'

Susanna Griso presentant 'Espjo Público'
Susanna Griso i Carles Torras posen punt final al seu matrimoni després de 23 anys de relació | Antena 3

Susanna Griso i Carles Torras s'han caracteritzat per ser una parella molt discreta pel que fa a la seva vida personal i igual de discreta ha estat la seva separació. Després de 23 anys de relació i amb tres fills en comú, la presentadora d''Espejo Público' i el productor televisiu han decidit posar punt final a la seva relació.

La notícia l'ha fet pública aquest dimecres la revista 'Semana' on Susanna Griso és la protagonista del seu nou número i ocupa la portada. Segons informa la revista, la ruptura ha estat d'acord mutu. Fruit dels 23 anys que han estat junts, han nascut Mireia i Jan i, el 2018, l'ara ja exparella, va adoptar un tercer. Es tracta d'una nena d'origen africà que ara ja té cinc anys

Transcorregut un temps des de l'adopció de la seva filla, la mediàtica presentadora d'Antena 3 declarava que «vaig intentar fer una adopció nacional i em van dir que ni m'ho plantegés amb fills biològics, per això vaig fer una adopció internacional. Jo no volia assenyalar això, però molts casos que expliquem són joves immigrants a qui els falta informació. No sé si als seus països d'origen es pot fer de forma confidencial. A Espanya, sí», tal com recull la citada revista.

«Vaig conèixer al meu marit a un karaoke»

La notícia del seu divorci es va pública tan sols uns dies després que Susanna Griso expliqués en directe des del plató del seu programa, 'Espejo Público', com, fa uns anys, Carles Torras li va demanar matrimoni. Segons la presentadora, es va tractar d'una cosa «informal» i que va tenir lloc en un avió. No obstant això, Griso assegura que «no recordo si m'ho va demanar ell o vaig ser jo».

Tot i la discreció amb la qual la parella ha viscut els seus 23 anys de relació, Susanna Griso ha anat desvelant alguns detalls d'aquesta durant aquests darrers mesos. No fa gaire, la presentadora explicava com es van conèixer ella i el seu marit, qui, a part de productor televisiu, també és periodista.

Griso explicava a 'Espejo Público', que va conèixer a Carles Torras en un karaoke: «Havíem treballat junts, però se'ns va ocórrer a tots els que treballàvem a Catalunya Ràdio anar a un karaoke un cap de setmana (...) Llavors ell diu: 'Fixa't que em vaig enamorar de tu fins i tot escoltant com cantaves 'Juntos'. Vaig posar el llistat tan baix, la vaig cantar tan malament, tot i les ganes que hi vaig posar».

Discussions per temes polítics

La ideologia de la presentadora ha estat qüestionada en moltes ocasions i és que ella i el seu marit no comparteixen opinió. Carles Torras és partidari de la independència de Catalunya mentre que Susanna Griso no. De fet, Griso declarava en una entrevista a 'Diez Minutos' que «Una de les coses que porto malament és que estic casada amb una persona que pel que fa a l'ideològic polític està molt allunyat de com jo penso. Sempre ha estat així». 

No obstant això, en aquella ocasió Griso assegura que aquest debat sobre la independència «era estimulant en el sentit que hem discutit molt, quelcom que fa riure als nostres fills». I, afegia que «des de fora no resulta comprensible que dues persones puguin tenir postures ideològiques diferents, polítiques equidistants, i a la vegada compartir una vida en parella i criar fills en harmonia».

A aquestes festes de Nadal, que ja eren atípiques per si mateixes a causa de la pandèmia del coronavirus, Susanna Griso haurà d'afegir el fet de celebrar-les enmig d'un divorci.


Comentaris

envia el comentari