El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Ocupen la casa d'una periodista de Telecinco amb un bebè i demanen un pagament

La Policia va haver d'intervenir i tirar la porta a terra

Susana Ramos, la periodista d'Informatius Telecinco, ha viscut un dels moments més difícils de la seva vida i de la seva carrera professional. Ramos va comprar un habitatge el passat mes d'agost a Manoteras, un barri de Madrid.

Ara bé, no s'esperava trobar-se ocupes dins de la seva nova llar. Susana va ser alertada per una veïna i ràpidament va anar al seu nou domicili per intentar fer fora les persones que van ocupar-lo. Com era d'esperar, no ho va aconseguir i Telecinco va decidir explicar la seva història a 'El programa del Verano'. 

L'okupa li exigia 1.500 euros

Des que es va conèixer el calvari pel qual estava passant Susana Ramos, Telecinco va decidir fer un seguiment del cas. Un equip del programa es va traslladar fins a la zona de l'habitatge de la periodista per conèixer de primera mà les últimes novetats.

Una periodista d'Ana Rosa va ser l'encarregada d'entrevistar en directe a Susana, que va explicar, per a sorpresa dels espectadors i col·laboradors presents al plató, que l'ocupa li demanava 1.500 euros per abandonar el domicili. Aquesta quantitat de diners correspon al que la dona havia de pagar a les persones que van aconseguir-li la casa.

Susana, que és mare d'un nadó d'un any, va comprar l'habitatge amb la intenció de tenir més espai on poder cuidar el seu fill. No obstant això, tot es va convertir en un malson després de l'ocupació. La periodista va decidir posar una denúncia per usurpació del seu habitatge habitual i, com tan sols havien transcorregut 48 hores des que van entrar a la casa, finalment l'ocupa va haver d'abandonar el lloc.

En un primer moment, la intrusa es va negar a parlar amb els agents que es van presentar al domicili tirant la porta a terra i aconseguint accedir dins de l'habitatge.

La surrealista intervenció en directe 

Un dia després que es produís el desallotjament, un equip de 'El programa del Verano' va tornar al barri de Manoteras per parlar amb Susana, que va assegurar haver vist a l'ocupa acompanyada per una amiga. Per surrealista que sembli, l'okupa va intervenir en el directe per explicar la seva versió dels fets.

Va assegurar que la seva intenció de tornar al barri era per «demanar-te perdó, jo també tinc una nena i vaig perdre diners» afirmava mentre assenyalava que Susana havia mentit durant la seva entrevista: «Vull que se sàpiga la veritat. Sou uns mentiders. Et vaig venir a demanar perdó de tot cor. No tenia on caure morta. He perdut la feina i la custòdia dels meus fills. Fa mesos que no puc treballar pel coronavirus», va explicar.

L'okupa va deixar en evidència la periodista d'Informatius Telecinco per l'estat en què es va trobar la casa quan va entrar: «Vergonya t'hauria de donar fer viure aquí a la teva filla», li va retreure.

Susana Ramos amb vestit taronja, sent entrevistada per una companya d' 'El programa de l'Estiu' mentre la okupa apareix en directe
L'okupa entra en directe i s'enfronta a Susana Ramos | Telecinco

Després de la intervenció en directe, des de 'El programa de Ana Rosa' es va criticar la seva actitud i van aconsellar-li que busqués ajuda per la seva situació: «No dubtem que ho estigui passant malament. Que busqui ajuda i truqui a l'Ajuntament. És injustificable que entri dins d'una casa i que digui que la policia l'ha amenaçat en matar el seu gos».

Susana va assegurar que el problema estava solucionat, però va confessar no estar del tot tranquil·la, ja que la dona vivia a cinc minuts del seu domicili. El cas de Ramos no és un cas aïllat, ja que els veïns del barri de Manoteras asseguren que cada dia es produeixen situacions d'aquest tipus.