Amor Romeira amb la seva mare, Mensi Medina

El problema de salut que finalment ha pogut amb la mare d'Amor Romeira

Mensi Medina lluitava amb totes les seves forces després de patir un ictus al desembre de 2019

Aquest tampoc és el millor any per a Amor Romeira, que aquest dilluns ha perdut a la seva mare, Mensi Medina. Amor Romeira, ex concursant de 'Gran Hermano', ho ha fet públic en el seu compte oficial d'Instagram. Hores després de la mort de la seva mare, davant la gran quantitat de missatges rebuts pels seus amics i seguidors, Amor ha decidit publicar un 'post'. «Així et recordarem sempre», ha expressat l'ex concursant de 'GH' junt amb una fotografia en què surt rient amb la seva mare Mensi i la seva germana. Amb aquesta publicació, Amor ha comunicat la pèrdua de la seva estimada mare.

 

La lluita de Mensi després de patir un ictus el desembre de 2019

A les xarxes socials, Amor Romeira sempre ha tingut informats a tots els seus fans sobre la lluita de Mensi per posar fi a la seva malaltia, després de patir un ictus el desembre de 2019. A més, la canària sempre ha donat suport a la seva mare i hem pogut veure com ha pregat entre llàgrimes «una millora dels serveis sanitaris i metges de l'hospital de Fuerteventura».

Finalment, Mensi va ser operada i tot semblava que anava bé, fins i tot Amor es va rapar els cabells per una promesa que va fer-li a la seva mare durant la seva malaltia. La trista notícia de la mort de la seva mare ha destrossat a la canària, però afortunadament compta amb el suport dels seus milers de seguidors a les xarxes socials.

L'emotiu missatge a Instagram

Amor Romeira ha decidit homenatjar la seva mare Mensi amb un emotiu missatge que ha emocionat a tots els seus fans. «Dono gràcies a la vida per haver-me donat a la millor mare del món. Gràcies a tu soc el que soc perquè em vas ensenyar que no ha d'importar-me el que digui la gent, que jo havia de lluitar per ser qui volia ser. Avui has marxat per convertir-te en llum i il·luminar els nostres camins», ha publicat l'ex concursant de 'GH' a les seves xarxes socials. 

El gran suport dels amics i companys d'Amor Romeira

Molts amics i familiars d'Amor Romeira han volgut donar-li suport en aquest difícil tràngol que segurament li costarà superar.  «Vull quedar-me amb aquesta imatge de tu. Una dona lluitadora que adorava a la seva família. T'estimo Mensi. Una estrella en el cel que ens cuidarà per sempre», ha publicat Anabel Pantoja, a més d'altres condols com els d'Alejandra Rubio, Rocío Flores, Noemí Salazar o Irene Rosales. «Faig el que sigui per tu, la meva nena. Sento moltíssim el que has d'estar passant. T'estimo, sigues forta, ella sempre serà feliç si tu somrius», ha estat el missatge de Steisy, ex concursant de 'MYHYV'.

Amor Romeira també ha publicat un Instagram Stories amb dues tendres fotografies en què surt agafada de la mà de la seva germana i el seu pare. «Ara més que mai: forts i junts», ha escrit Amor. A més, l'ex concursant de 'GH' ha publicat una fotografia molt semblant, però en aquesta ocasió de la mà del seu pare. «Amb el meu papi», ha escrit junt amb diversos cors.