Enrique Ponce sorprèn amb un canvi de plans a 3 dies de Nadal

El torero passarà les festivitats costat d'Ana Soria

Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre
Enrique Ponce sorprèn amb un canvi de plans tres dies abans de Nadal | GTRES

Tot indicava que Enrique Ponce passaria Nadal al costat de Paloma Cuevas pel benestar de les seves filles, Paloma i Bianca. No obstant això, el torero ha deixat clar que gaudirà d'aquestes dates tan assenyalades al costat de la seva nova parella, encara que, segons han explicat a 'El Programa de Ana Rosa', no es van plantejar en cap moment passar junts les festivitats.

Ana Soria li hauria demanat una «demostració d'amor» a Enrique Ponce

A més, hi ha qui assenyalen que el torero ha decidit no gaudir de Nadal amb les seves filles perquè Ana Soria «s'ha posat pesada» amb ell perquè no la deixi sola en aquestes dates tan assenyalades i li ha demanat una «demostració d'amor».

Per aquest motiu, Enrique Ponce ha gaudit d'uns dies al costat de les nenes, abans de marxar cap al sud d'Espanya. Dilluns passat, 21 de desembre, el valencià deixava enrere Madrid i posava rumb a Almeria, on passarà les festivitats al costat de l'estudiant de Dret.

Malgrat que el divorci entre ells és imminent, Paloma Cuevas està fent tot el possible per facilitar la relació entre el torero i les seves filles. En les imatges emeses en l'espai d'Antena 3, es pot veure com Enrique Ponce entra a casa de Paloma Cuevas per deixar a les nenes i, posteriorment, surt amb un gest seriós i amagat darrere d'unes ulleres de sol.

A tan sols uns dies de la nit de Nadal i Nadal, el torero ha deixat clar que vol passar la festivitat al costat d'Ana Soria, la parella gaudirà per primera vegada d'aquestes dates tan assenyalades en la seva nova llar, a Almeria.

Dates molt complicades per Paloma Cuevas

D'altra banda, hi ha qui assegura que Paloma Cuevas ha trobat novament l'amor al costat d'un amic de Joan Carles I i que passarà aquestes dates al seu costat. No obstant això, la mateixa empresària hauria desmentit que això fos cert a la revista 'Hola!'.

Per tant, la dissenyadora de joies celebrarà Nadal amb les seves filles i al costat dels seus pares, ja que són dates molt delicades per a ella i per a la seva família. A més de celebrar unes festivitats diferents per la seva separació i per la crisi sanitària, han de sumar el dolor de la mort de Victoriano.

Victoriano Cuevas Díaz, el germà de Paloma Cuevas, va morir el 22 de desembre de 2014 amb 41 anys a causa d'un infart. La notícia la va deixar completament devastada perquè estava molt unida a ell. Amb motiu de l'aniversari de la mort de Victoriano, l'empresària li ha dedicat unes emotives paraules.

«El que jo donaria per reviure un Nadal al teu costat», ha escrit la dissenyadora de joies al costat d'una imatge de tots dos en aquestes dates tan assenyalades. «Et segueixo abraçant i besant a través dels teus fills amb el compromís de fer-te homenatge amb la millor dels nostres somriures».

Fa tan sols uns dies, també li va dedicar unes paraules a Victoriano. «El meu germà. El nostre àngel. Un ésser ple de llum que segueix il·luminant les nostres vides. Una sort haver crescut amb tu, el meu cor». «I poder seguir sentint-te viure dins meu. Quan gaudeixo dels 'regals' de la vida sé que ho fem junts, perquè tu vius dins de tots nosaltres, la teva família».

En el seu missatge, Paloma Cuevas també explica que quan mira al cel veu el seu germà en un estel i assenyala que ser la seva germana va ser una «benedicció» per a ella. «Per tu germà, per totes les lliçons que m'has ensenyat i tot després del teu partit. Encara ho faig cada dia en els meus somnis, enyoro poder sentir la teva rialla, escoltar les teves bromes i riure fins de la teva ombra. Gràcies per la teva màgia, ara més present que mai a la vida».


Comentaris

envia el comentari