Fotografia del presenador Jorge Fernández somrient mentre surt del cotxe

Jorge Fernández atura 'La Ruleta' en enxampar un concursant fent trampes

El presentador va descobrir l'intent d'engany

Jorge Fernández ha protagonitzat un sorprenent moment a 'La Ruleta de la Suerte'. El presentador s'ha vist obligat a parar el programa i a cridar l'atenció d'un dels concursants per intentar fer trampes. Dilluns passat, 21 de desembre, el valencià acabava d'iniciar una nova entrega del concurs i es trobava presentant els seus participants quan es va adonar que un d'ells, Gonzo, anava a començar amb avantatge.

«M'has intentat enganyar, però a mi no m'enganyes. Aquest comodí no ha de ser-hi», li va recriminar el presentador. El concursant, entre rialles, va retirar de la seva taula el comodí i va intentar justificar la raó per la qual hi era. No obstant això, Jorge Fernández no va deixar que s'expliqués. «El paio se l'ha posat... A veure si no s'assabenta... Doncs m'he adonat».

«Sí, sí, és clar. Per si de cas, i comencem amb un comodí ja. Elena, Leire... Punt negatiu per Gonzo perquè m'he adonat jo, però partia amb avantatge». Per sort per al concursant tot va quedar en una simple anècdota i després de retirar el comodí, el presentador li va donar pas per a presentar-se.

«Sóc de Xile, fa 17 anys que visc a Barcelona. Amb els diners m'agradaria fer una gira de concerts amb les grans veus com a Céline Dion, Mariah Carey, Adele, Gloria Estefan... Les dives. I si em dona per a alguna cosa més, un viatge a Xile per veure la família».

Malgrat haver-lo enxampat intentant fer trampes, Jorge Fernández li va desitjar sort i li va agrair la seva visita al programa. 'La ruleta de la Suerte' és un programa que està en antena fa més de deu anys i durant tot aquest temps ha estat conduït per Jorge Fernández.

Destapant les trampes del concursant, el comunicador ha demostrat que tants anys al capdavant del concurs l'han ajudat a assabentar-se de totes alteracions que tenen lloc al plató d'Antena 3.

Una concursant va tractar de convèncer Jorge Fernández per fer trampes

Gonzo no és l'únic participant del programa que ha intentat fer trampes a 'La Ruleta de la Suerte'. L'octubre del 2019 va tenir lloc un cas que va cridar molt l'atenció dels seguidors del concurs. A l'hora de tirar la ruleta, l'agulla va caure sobre la 'quiebra'. No obstant això, Rebeca, una concursant, va tractar de convèncer Jorge Fernández que l'agulla havia caigut sobre la casella dels 1.000 euros.

«A veure, ja que sóc tan generosa, tu seràs generós amb mi, no?», li va dir al presentador del programa. «Tu vols que jo doni per bo això, no?», va preguntar aleshores Jorge Fernández. Rebeca no va titubejar en respondre-li que sí i davant d'això, el comunicador no va poder evitar riure.

«Amb quina cara vols que miri jo Sergio i Aaron i que els hi digui, 'au vinga, Rebeca, per mil'». Malgrat que la concursant va tornar a intentar que el presentador li oferís aquest grill, no ho va aconseguir. «De tota manera, no era l'última, no la sabies».

L'aclariment de Jorge Fernández

L'octubre d'aquest any, Jorge Fernández es va veure obligat a desmentir que ell mateix fes trampes a 'La Ruleta de la Suerte'. Després que una concursant li digués que era fan del Betis, el presentador li va dir que tenia una hora per canviar d'equip i, fins i tot va usar el premi del cotxe per a això. «Si vols, tu i jo podem fer alguna cosa per veure si et pots emportar el cotxe».

Després de dir aquestes paraules, va voler aclarir que es tractava d'una broma. «Tot això és broma i cal explicar-ho tot, perquè encara hi ha gent que pensa que jo aturo la ruleta o que agafo el sobre que jo vull, o el que sigui. Que tinc influència en els concursants i que jo faig el repartiment, hi ha gent que m'ho segueix dient en les xarxes socials».