Bertín Osborne en una roda de premsa a Barcelona

Bertin es queda sense paraules: «El teu fill no passa d'aquesta nit»

El presentador de 'Mi casa es la tuya' encara s'estremeix quan recorda el naixement del seu fill

Bertín Osborne ha complert els 66 anys en un dels seus millors moments. En l'àmbit professional, l'andalús no pot estar més orgullós per l'acollida que el seu programa, 'Mi casa es la tuya', ha tingut a Telecinco. Però, el triomf de Bertín no és només nacional, ja que que el seu altre programa 'El Show de Bertín', de Canal Sur, també ha resultat ser tot un èxit. 

A més, la seva relació amb Fabiola Martínez està més que consolidada i tots dos han format una família que es manté unida malgrat les adversitats. Carlos i Kike són els dos fills que la parella han tingut en comú i pels quals es desviuen cada dia, especialment per Kike, qui pateix una malaltia des que va néixer.

El pitjor pronòstic del seu fill Kike

De tots és sabut la lluita que tant Bertín com Fabiola mantenen pel benestar del seu fill gran. Kike va néixer amb una paràlisi cerebral i la seva vida diària és tota una superació. Fabiola és la que més temps passa a la cura del seu fill a causa de la feina de Bertín.

Però l'andalús es manté al corrent  dels avenços de Kike, i quan deixa de gravar es dirigeix a casa per estar al costat de la seva família. Només cal donar una ullada a les seves xarxes socials per ser testimonis de l'amor profund que hi ha entre ells.

L'arribada al món de Kike no va ser gens fàcil. Han sigut tretze anys de lluita i atenció constant i cada avanç, per petit que sigui, suposa un món per Bertín i Fabiola. La mateixa veneçolana va ser qui va confessar el que va sentir quan tot just néixer, els metges li van donar la pitjor de les notícies.

«Quan no creus acabes creient, perquè arriba un moment en què sents que estàs en mans de no se sap qui. Quan et diuen 'd'aquesta nit no passa el seu fill', si no ets creient, li reses a qui sigui. Jo només demanava que Kike tirés endavant», revelava en una entrevista per a 'Diez Minutos'. Un cop molt fort i punyent que va sumir al matrimoni en la major de les tristeses.

Per fortuna, Kike va aconseguir superar, no només aquesta nit sinó moltes més i, encara que la seva malaltia no té cura, el seu esforç i tenacitat han servit per tirar endavant. El jove s'ha convertit en l'ullet dret de la seva família i ell els torna cada dia l'amor que rep. Tot un exemple de superació.

Kike es va infectar de Covid-19

Des que va arribar la pandèmia, tant Bertín Osborne com Fabiola Martínez han procurat que el virus no entrés en la família pel bé de Kike. La seva situació delicada de salut podria complicar-se de contraure la malaltia i van prendre les precaucions necessàries des del primer moment. No obstant això, el coronavirus va arribar a la família i va afectar Kike.

Va ser la mateixa Fabiola què va comunicar mitjançant una publicació que el seu fill gran havia contret el virus: «Kike ha donat positiu en una prova #pcr, així que ens toca #quarentena fins a donar negatiu. Ell es troba bé, està asimptomàtic. Déu vulgui que segueixi així fins que tot passi», va publicar la veneçolana. Afortunadament, el petit no va presentar símptomes i finalment va superar la malaltia sense cap contratemps.

La lluita de Bertín contra la Llei Celaá

Bertín i Fabiola no només han lluitat contra la malaltia del seu fill Kike, sinó que també han vetllat perquè aquesta sigui visible al món. Per això, la nova llei d'educació ha sigut molt criticada pel matrimoni en considerar que el model educatiu proposat perjudica nens amb «necessitats especials».

«Això és una cosa absolutament impensable, no sé qui haurà estat l'il·luminat, ni a qui se li haurà ocorregut fer aquest canvi perquè suposadament els que som beneficiats ja els hi dic amb tota la seguretat que som els més perjudicats», va publicar al seu compte d'Instagram molt indignat.

A causa de la polèmica generada, Pablo Echenique, portaveu d'Unidas Podemos', va sortir en defensa de la nova llei d'educació assegurant que entre les seves mesures no hi ha cap intenció de perjudicar a aquesta mena de col·lectiu i han de vetllar perquè els «nens amb necessitats especials» estiguin ben atesos.