YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El nou nòvio de Paloma Cuevas, molt relacionat amb el rei Felip

Paloma Cuevas podria estar il·lusionada amb un nou home en la seva vida, segons el programa 'Viva la vida'

Primer pla de Paloma Cuevas amb ulleres de sol
Paloma Cuevas podria tenir una nova il·lusió   | GTRES

Sembla que Paloma Cuevas podria estar il·lusionada amb un nou home en la seva vida. Si més no, aquesta és l'última 'bomba' que ha tret a la llum el programa de Telecinco, 'Viva la vida'. Ha estat el periodista Diego Arrabal qui ha 'destapat' el suposat afer que estaria començant l'empresària cordovesa, que tot sembla indicar que té el cor ocupat de nou amb l'amor d'un home molt especial de qui el periodista ha donat una sèrie de pistes: «Està separat i té un fill (la dona amb la qual es va casar no és famosa). La seva edat comprèn entre els 40 i els 50 anys (mitjana edat) i gaudeix d'un gran atractiu».

 

No obstant això, aquesta relació estaria sent molt discreta per l'afany de Cuevas de mantenir-la en secret almenys fins que conclogui el divorci amb el seu marit, que de moment segueixen sense certificar. Diego Arrabal ha volgut donar més pistes sobre l'home en qüestió, arribant a donar una dada molt important, que és molt famós pel seu treball.

 

«És el número 1 en la seva professió. És molt bon paio i molt educat, el típic amic que tothom voldria tenir». A més es tracta d'un home molt discret, que va sortir en els mitjans de comunicació durant un temps:«Està vinculat amb la Casa Reial Espanyola (vinculat, no és membre)»,va assegurar el tertulià, a més d'afirmar que durant un temps va estar apareixent bastant en els mitjans perquè li van relacionar amb una dona molt famosa.

Beatriz Cortázar revela el rostre de l'enigmàtic personatge

Una cosa que va fer reaccionar a Terelu Campos, que va assegurar saber de qui es tractava:«Si és qui jo crec, jo he sopat amb ell»,assegurava. La tertuliana es referia al doctor Ángel Villamor, segons ha revelat la periodista Beatriz Cortázar, el metge que va operar al rei Joan Carles del maluc i qui, a més, és un bon amic de la família Cuevas, ja que també va intervenir al pare de Paloma, Victoriano Cuevas.

 

Coincideix que a aquest metge ja li van atribuir en el passat un romanç amb la infanta Elena, i per aquest motiu va estar durant un temps en portada d'algunes revistes del paper cuixé, encara que finalment no va arribar a materialitzar-se.

El rei Joan Carles i el traumatòleg Ángel Villamor quan van operar a el rei del maluc
Ángel Villamor va ser el traumatòleg que va operar al rei del maluc | GTRES

De moment, Paloma Cuevas ni confirma ni desmenteix, seguint la mateixa línia de discreció que manté des de l'inici de la seva separació amb Enrique Ponce, qui sí que ha trobat l'amor al costat d'Ana Soria, un romanç que no para d'exhibir en les seves xarxes socials.

Un divorci que no es materialitza

La mateixa Paloma Cuevas anunciava recentment en una entrevista per a la revista 'Hola!' que ja no hi havia marxa enrere en la seva separació amb el torero, tal com es rumorejava en alguns mitjans, ja que hi havia indicis per pensar que Enrique Ponce volia tornar a casa.

 

Però, ella va declarar en aquesta entrevista que la seva decisió de separar-se d'Enrique és ferma i que no estava disposada a una reconciliació, només estava esperant que ell signi el divorci, encara que per descomptat sempre seran família.

No obstant això, Ponce segueix sense signar els papers del divorci, i el motiu seria ni més ni menys que ell no estaria d'acord amb el repartiment dels béns ni amb la custòdia de les seves dues filles, que fins ara havia transcendit que passarien a càrrec dePaloma Cuevas.

 

Això destaca amb la postura que van mantenir els dos a l'inici del seu divorci, en què semblava que tot hi serien facilitats i, fins van decidir compartir un mateix bufet d'advocats per a realitzar els tràmits de divorci, cosa que evidenciava la bona voluntat de tots dos d'arribar a acords.

 

Però, des de fa gairebé tres mesos, els papers signats per Cuevas segueixen a la taula de Ponce sense signar, i entremig tots dos excònjuges han decidit deixar de compartir el mateix advocat, per la qual cosa sembla que no estarien d'acord en alguns aspectes.


Comentaris

envia el comentari